امروز: چهارشنبه, ۷ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 26 جماد أول 1446 | 2024-11-27
کد خبر: 136107 |
تاریخ انتشار : 10 اسفند 1395 - 6:57 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، در بررسی جدید این کارشناسان آمده است جمعیت گونه‌های مهاجم بیگانه در جهان افزایش پیدا کرده و به رغم اقدامات جهانی برای مقابله با این چالش، نشانه‌ای از کند شدن روند افزایش تعداد این گونه‌ها وجود ندارد. مطالعه انجام شده نشان می‌دهد در طول ۲۰۰ […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، در بررسی جدید این کارشناسان آمده است جمعیت گونه‌های مهاجم بیگانه در جهان افزایش پیدا کرده و به رغم اقدامات جهانی برای مقابله با این چالش، نشانه‌ای از کند شدن روند افزایش تعداد این گونه‌ها وجود ندارد.

مطالعه انجام شده نشان می‌دهد در طول ۲۰۰ سال گذشته تعداد گونه‌های مهاجم جدید به طور مداوم در جهان افزایش داشته و بیش از یک سوم تمامی گونه‌های جدید بین سال‌های ۱۹۷۰ تا ۲۰۱۴ میلادی ثبت شده است .همچنین انتظار می‌رود در آینده نزدیک میان تمام گونه‌ها به استثنای پستانداران و ماهی‌ها تعداد بیشتری از گونه‌های مهاجم جدید یافت شود.

به گفته کارشناسان، نتایج به دست آمده در این مطالعه هشدار دهنده است، زیرا افزایش بی‌وقفه و دائمیِ تعداد گونه‌های مهاجم می‌تواند تاثیرات منفی بر اکوسیستم‌ها داشته باشد و به از دست رفتن تنوع زیستی و انقراض گونه‌های گیاهی و جانوری بومی منجر شود.

علاوه بر این، شرایط فوق با پیامدهای فاجعه‌باری بر مواد غذایی، دارویی، آب سالم و دیگر فوائدی که طبیعت فراهم می‌سازد، همراه است و جامعه جهانی را برای تحقق اهداف توسعه پایدار با چالش‌های بیشتری روبه‌رو می‌کند.

به رغم افزایش تعداد توافقات بین‌المللی و قوانین برای رفع این مشکل، رشد گونه‌های مهاجم جدید در سراسر جهان، موکدِ نیاز فوری برای اتخاذ سیاست‌های پیشگیرانه موثر و بیشتر است.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی اتحادیه جهانی حفاظت از طبیعت (IUCN)، گونه‌های مهاجم بیگانه گونه‌هایی هستند که به عمد یا تصادفی توسط انسان به یک زاد بوم معرفی می‌شوند و تاثیرات منفی بر تنوع زیستی بومی، اکوسیستم و حتی رفاه و آسایش بشر دارند. آنها عوامل اصلی از دست رفتن تنوع زیستی و شایع‌ترین عامل انقراض پستانداران، خزندگان و دوزیستان به حساب می‌آیند.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید