به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، در این گزارش که به پشتیبانی دانشگاه هاروارد انجام گرفته آمده است: انتشار گازهای آلودهکننده ناشی از احتراق زغالسنگ تا سال ۲۰۳۰ میلادی در منطقه جنوب شرق آسیا سه برابر بیشتر خواهد شد و این شرایط در عین حال میتواند منجر به افزایش تلفات ناشی […]
به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛
به گزارش ایسنا، در این گزارش که به پشتیبانی دانشگاه هاروارد انجام گرفته آمده است: انتشار گازهای آلودهکننده ناشی از احتراق زغالسنگ تا سال ۲۰۳۰ میلادی در منطقه جنوب شرق آسیا سه برابر بیشتر خواهد شد و این شرایط در عین حال میتواند منجر به افزایش تلفات ناشی از آلودگی هوا در این منطقه شود.
محققان هاروارد و کارشناسان سازمان محیط زیستی صلح خبر سبز معتقدند پیشبینی میشود که بین سالهای ۲۰۱۱ تا ۲۰۳۵ میلادی تقاضا برای برق در جنوب شرق آسیا تا ۸۳ درصد افزایش یابد که دو برابر متوسط تقاضای جهانی است.
به گزارش سیانان، در این مطالعات مشترک تاکید شده که عواملی چون رشد اقتصادی، رشد جمعیت و مهاجرت شهری، دلایل جهش بزرگ در رشد تقاضا برای انرژی در این منطقه است و علاوه بر این در جنوب شرق آسیا برخلاف آمریکا، اروپا، چین یا هند، این تقاضاها هنوز عمدتا از طریق کارخانههای تولید نیرو از زغال سنگ به جای استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر تامین میشود. بنابراین این وضعیت میتواند پیامدهای جدی برای بهداشت عمومی داشته باشد.
بنابراین گزارش، پیشبینی شده که انتشار آلودگی ناشی از احتراق زغال سنگ در این منطقه از آسیا تا ۲۰۳۰ سه برابر خواهد شد و بیشترین افزایش نیز مربوط به دو کشور اندونزی و ویتنام خواهد بود.
انتهای پیام
Let’s block ads! (Why?)
ایسنا
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.