امروز: سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 23 ذو القعدة 1446 | 2025-05-20
کد خبر: 172847 |
تاریخ انتشار : 01 شهریور 1396 - 15:30 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر افرادی مخالف آموزش مسائل جنسی به جوانان هستند/ ازدواج قانونی یکی از راه‌های پیشگیری از سقط جنین ایرج حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به سقط جنین گفت: راه اصلی درباره سقط جنین پیشگیری است. پیشگیری به معنی افزایش آگاهی و جلوگیری از رفتارهای پرخطر جنسی است. همچنین باید جوانان […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

افرادی مخالف آموزش مسائل جنسی به جوانان هستند/ ازدواج قانونی یکی از راه‌های پیشگیری از سقط جنین

ایرج حریرچی، قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به سقط جنین گفت: راه اصلی درباره سقط جنین پیشگیری است. پیشگیری به معنی افزایش آگاهی و جلوگیری از رفتارهای پرخطر جنسی است. همچنین باید جوانان را به سمتی سوق دهیم که با هر فردی ارتباط برقرار نکنند.

وی ادامه داد: از طرفی برخی افراد به واسطه مصرف مواد روان‌گردان و آسیب‌های اجتماعی مانند فقر به رفتارهای پرخطر جنسی روی می‌آورند که در نهایت مجبور به سقط نیز می‌شود.

حریرچی با تاکید بر اینکه شرایط کلی جامعه باید برای ازدواج قانونی مهیا شود، گفت: یکی از راه‌های پیشگیری از سقط جنین ایجاد شرایط و امکانات اقتصادی و فرهنگی برای ازدواج قانونی است.

وی با اشاره به مراکز غیرقانونی سقط‌ جنین گفت: همه این مراکز غیرقانونی در شرایط غیربهداشتی کار می‌کنند که منجر به آسیب‌های ثانویه نیز می‌شود.

قائم مقام وزیر بهداشت گفت: در مواجهه با آسیب‌های اجتماعی و رفتارهای پرخطرجنسی که در نهایت ممکن است منجر به مواردی مانند سقط شود، رویکرد دو‌گانه‌ای وجود دارد. اول رویکرد پیشگیرانه و پرهیز از مسائل منجر به آسیب‌های اجتماعی است و رویکرد دوم کاهش آسیب است. یعنی اگر فردی رفتار پرخطر داشت سعی کنیم میزان آسیب به خود فرد و اجتماع را کاهش دهیم.

وی گفت: بنابراین رویکرد اول وزارت بهداشت جلوگیری از سقط جنین و شرایط منجر به آن است و رویکرد دوم این است که اگر کسی از این مسئله آسیب دید، آن فرد را به شرایط سالم بازگردانیم.

قائم مقام وزیر بهداشت با اشاره به راه‌حل‌های کاهش آسیب گفت: مشاوره آموزشی، فرهنگی و روانی و آموزش درباره بیماری‌ها و عواقب رفتارهای جنسی پرخطر می‌تواند به کاهش این آسیب‌ها کمک کند. باید شرایط انتقال بیماری جنسی و در معرض آسیب بودن در این مسئله حل شود.

حریرچی درباره آموزش در زمینه ارتباط جنسی سالم و جلوگیری از رفتارهای پرخطر گفت: آموزش در این مسائل با توجه به شرایط فرهنگی و قوانین کشور با همکاری نهادهایی مانند آموزش و پرورش و مساجد در مناطقی که رفتارهای پرخطر وجود دارد، تا حدودی انجام شده است.

وی گفت: یک سری محدودیت‌های فرهنگی و نظرات متفاوت در این زمینه وجود دارد. به طور مثال اگر بخواهیم در حوزه رفتار جنسی حتی در سنین جوانی آموزش داشته باشیم، ممکن است افرادی مخالف باشند و بگویند، آموزش در این زمینه تبلیغ یا شیوع رفتار جنسی است.

۴۲۲۳۵

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید