امروز: شنبه, ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 14 شوال 1446 | 2025-04-12
کد خبر: 196861 |
تاریخ انتشار : 06 آبان 1396 - 16:04 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر علی محمد حاضری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه اکنون زمان آن است که با مدیریت آموزش عالی، برخوردی سیاسی نشود اظهار کرد: باید فضایی باز و آزاد برای نقد و بررسی مسائل کشور ایجاد شود. استقلال و برخورد غیرامنیتی نیاز امروز فضای آموزش عالی کشور برای بالندگی […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

علی محمد حاضری در گفت و گو با ایسنا، با بیان اینکه اکنون زمان آن است که با مدیریت آموزش عالی، برخوردی سیاسی نشود اظهار کرد: باید فضایی باز و آزاد برای نقد و بررسی مسائل کشور ایجاد شود. استقلال و برخورد غیرامنیتی نیاز امروز فضای آموزش عالی کشور برای بالندگی است. همه باید کمک کنند تا آموزش عالی جایگاه خود را در کشور باز یابد. ما معتقدیم  ارتقای کیفیت نظام آموزش عالی، شایسته سالاری و شایسته گزینی در امر گزینش دانشجویان و به خصوص هیأت علمی، مقابله با فساد علمی باید در دستور کار وزیر علوم باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس تصریح کرد: غلامی از اعضای با سابقه  انجمن اسلامی مدرسین است و صرف نظر از بعضی انتقادهایی که در مورد عملکرد دوره  اخیر مدیریتی وی  در دانشگاه همدان وجود دارد، غلامی یک چهره علمی با سابقه و درخشان و همین طور سوابق روشن دفاع از اسلام خط امامی، خردورز و با مواضع اصلاح طلبانه است.

وی با اشاره به انتقادهایی که از گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت علوم مطرح است خاطرنشان کرد: انتقاد به غلامی فراتر از گلایه‌مندی‌های مربوط به شخص او است. غلامی بهانه‌ای شده که گلایه‌های بعضی از طیف‌های دانشجویی و اصلاح‌طلبان  به روحانی امطرح شود.  من فکر می کنم اصل این گلایه‌مندی‌ها تا حد زیادی به حق است. به این معنا که دانشجویان و دانشگاهیان محور اصلی دفاع از آقای روحانی و جلب رأی برای ایشان بودند که این را هم آقای روحانی قبول دارند و انتظاراتشان هم به اندازه کافی معلوم است.

حاضری گفت: اما به نظر می رسد باید در این زمینه با تأملات بیشتر نگاه کرد و در شرایط فعلی در بحث انتخاب وزیر و موافقت و مخالفت با آن باید از سطح مجادلات سیاسی و رقابت های جناحی فراتر رویم و نظام آموزش عالی کشور و انتخاب مدیر برای آن را بر اساس نگاه به منافع و مصالح ملی و فراتر از نگاه جناحی ببینیم چون هرگونه در غلتیدن به رقابت‌های جناحی در امر آموزش عالی نوعی به غفلت سپردن مأموریت‌های مهمی است که نظام آموزش عالی کشور در این شرایط دارد.

وی در پایان گفت:  برای تحقق این انتظارات باید از غلامی حمایت کرد. ما می خواهیم آموزش عالی به محیطی برای تضارب آرا تبدیل شود. برای رسیدن به این هدف باید اصل آزادی و آزادگی علمی در دانشگاه به رسمیت شناخته شود. سال‌هاست بحث کرسی های آزاد اندیشی مطرح شده ولی شرایط برگزاری آن فراهم نیست. به دلیل اینکه آزاد اندیشی به شدت با حاکمیت فضاهای امنیتی بر دانشگاه‌ها مغایرت دارد. ما انتظار داریم که در این دوره مدیریت آموزش عالی، در مسیر تحقق فضای مناسب برای بحث های آزاد و تضارب آرا در مسائل کارشناسی کشور قرار بگیریم.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید