امروز: پنجشنبه, ۲ مرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 29 محرم 1447 | 2025-07-24
کد خبر: 267825 |
تاریخ انتشار : 07 فروردین 1398 - 15:30 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر پنج کشور اروپایی عضو شورای امنیت که نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان ملل متحد را برعهده دارند، آشکارا با تصمیم دولت آمریکا در ارتباط با به ‌رسمیت شناختن حاکمیت رژیم اسرائیل بر بلندی‌های جولان مخالفت کرده‌اند. به گزارش صلح خبر، تصمیم دونالد ترامپ مبنی بر به ‌رسمیت شناختن […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

پنج کشور اروپایی عضو شورای امنیت که نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان ملل متحد را برعهده دارند، آشکارا با تصمیم دولت آمریکا در ارتباط با به ‌رسمیت شناختن حاکمیت رژیم اسرائیل بر بلندی‌های جولان مخالفت کرده‌اند.

به گزارش صلح خبر، تصمیم دونالد ترامپ مبنی بر به ‌رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان واکنش‌های بسیاری در پی داشته است. صرف‌نظر از مخالفت شماری از کشورهای اسلامی، اعضای اروپایی شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز اعلام کرده‌اند که بلندی‌های جولان بخشی از خاک سوریه است.

خبرگزاری آلمان امروز (چهارشنبه) خبر از مخالفت سفیران پنج کشور اروپایی عضو شورای امنیت سازمان ملل با تصمیم دولت آمریکا در رابطه با حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان داده است.

در حال حاضر پنج کشور آلمان، بلژیک، فرانسه، بریتانیا و لهستان در شمار اعضای شورای امنیت به حساب می‌آیند. این کشورها اعلام کرده‌اند که از تصمیم دولت آمریکا مبنی بر به ‌رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان حمایت نمی‌کنند.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا روز دوشنبه (۲۵ مارس) حاکمیت اسرائیل بر این مناطق را به ‌رسمیت شناخته بود.

کشورهای اروپایی یاد شده الحاق خشونت‌آمیز بلندی‌های جولان به خاک اسرائیل را مخالف حقوق بین‌الملل اعلام کرده‌اند. آن‌ها گفته‌اند که هرگونه جابه‌جایی یک جانبه مرزها مغایر با منشور سازمان ملل متحد است. سفیران پنج کشور اروپایی یاد شده در عین حال نسبت به پیامدهای تصمیم ترامپ بر کل منطقه خاورمیانه شدیدا ابراز نگرانی کرده‌اند.

این در حالی است که برخی دیگر از کشورهای عضو سازمان ملل متحد نیز با موضع آمریکا در قبال به‌ رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان مخالفت کرده‌اند. سفیر اندونزی در سازمان ملل، این تصمیم ترامپ را “کاملا غیرقابل پذیرش” خوانده است. نمایندگان کویت و آفریقای جنوبی نیز از پذیرش حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان امتناع ورزیده‌اند.

سازمان ملل متحد بلافاصله پس از انتشار خبر تایید حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان از سوی آمریکا با این سیاست آمریکا مخالفت کرد. استفان دوجاریک، سخنگوی سازمان ملل متحد اعلام کرد این نهاد بین‌المللی به سیاست خود درباره تعلق این منطقه به سوریه به‌رغم تصمیم دولت آمریکا پایبند است.

رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۸۱ رسما الحاق بلندی‌های جولان به اراضی تحت اشغال خود را تصویب کرده بود. این بلندی‌ها در جریان جنگ ۱۹۶۷ توسط ارتش اسرائیل اشغال شد. شورای امنیت الحاق بلندی‌های جولان به خاک اسرائیل را معتبر نمی‌داند. آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد نیز بر پایبندی این نهاد بین‌المللی به مواضع اعلام شده از سوی این سازمان تاکید کرده است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید