امروز: سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 17 شوال 1446 | 2025-04-15
کد خبر: 213623 |
تاریخ انتشار : 05 دی 1396 - 5:48 | ارسال توسط :
0
5
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامت صلح خبر برای اولین بار سازمان بهداشت جهانی «اختلال اعتیاد به بازی های رایانه ای» را در فهرست بین المللی بیماری ها به عنوان مشکل سلامت روان در سال ۲۰۱۸ اعلام کرد. به گزارش خبرنگار صلح خبر، درحالیکه مطالعات زیادی موثربودن بازی های رایانه ای را در پیشگیری از افسردگی و […]

به گزارش مجله سلامت صلح خبر

برای اولین بار سازمان بهداشت جهانی «اختلال اعتیاد به بازی های رایانه ای» را در فهرست بین المللی بیماری ها به عنوان مشکل سلامت روان در سال ۲۰۱۸ اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار صلح خبر، درحالیکه مطالعات زیادی موثربودن بازی های رایانه ای را در پیشگیری از افسردگی و زوال عقل (دمانس) نشان داده اند، اما سازمان بهداشت جهانی در فهرست جدید خود بازی های رایانه ای را در قالب یک مشکل سلامت روان دسته بندی کرده است. این فهرست آخرین بار ۲۷ سال گذشته و در سال ۱۹۹۰ به روز شده بود.

بعد از نظارت بر بازی های رایانه ای به مدت یک دهه، این سازمان تصمیم گرفت که برخی از بازیکنان افراطی را در گروه افراد مبتلا به مشکل سلامت روان رده بندی کند.

طبق اعلام این سازمان، معیار این تصمیم این بوده است که بازی های رایانه ای چنان اولویت زندگی فرد باشد که از سایر علایق وی پیشی گرفته باشد.

مشخص شد برخی بازیکنان مدت های بسیاری طولانی در مقابل کنسول بازی نشسته و از همین رو دچار کمبود خواب و کاهش فعالیت فیزیکی و قرارگیری در معرض نورخورشید می شوند.

البته محققان این سازمان تاکید می کنند که همه بازیکن های گیم ها در این گروه قرار نمی گیرند بلکه ۰.۲ تا ۱ درصد آنان دچار این اختلال هستند.

همچنین محققان دریافته اند بازی های اکشن مانند Call of Duty و Grand Theft Auto موجب تهی شدن مرکز اصلی حافظه مغز موسوم به هیپوکامپ می شوند.

منبع : Mehrnews

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید