امروز: یکشنبه, ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 21 ذو القعدة 1446 | 2025-05-18
کد خبر: 427087 |
تاریخ انتشار : 07 فروردین 1400 - 0:16 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر صلح خبر/خراسان رضوی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ما در مجلس باید هم اصلاح نظام بانکی را در دستور کار قرار دهیم و هم موانع کسب و کار را به صورت قانونی از مسیر تولید برداریم. محمد صفایی در گفت‌وگو با صلح خبر با تاکید بر اینکه پشتوانه اقتصادی هر […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

صلح خبر/خراسان رضوی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: ما در مجلس باید هم اصلاح نظام بانکی را در دستور کار قرار دهیم و هم موانع کسب و کار را به صورت قانونی از مسیر تولید برداریم.

محمد صفایی در گفت‌وگو با صلح خبر با تاکید بر اینکه پشتوانه اقتصادی هر کشوری تولید آن است، اظهار کرد: اگر ما بخواهیم مشکل تورم را حل کنیم، ارزش پول ملی را حفظ کنیم و مسئله اشتغال را حل کنیم، راهی جز تولید نداریم. متاسفانه در ایران چون دولت‌ها نفت می‌فروشند، به اشتباه تصور می‌کنند درآمدهای نفتی، درآمد دولت است، در حالی که درآمد دولت آن جایی است که خدماتی را ارائه دهد و در قبال آن‌ها مالیات بگیرد. 

وی با بیان اینکه فروش نفت، فروش ثروت ملی است و نباید به عنوان درآمد دولت حساب شود، اضافه کرد: اما در کشور ما دولت‌ها همواره پول حاصل از فروش نفت را جزو درآمدهای خود به حساب آوردند و به همین جهت هیچ گاه به دنبال تولید نرفتند. در کشور ما همواره نفت چند چالش داشته است. یکی اینکه دولت‌ها احساس نکردند باید تولید ثروت کنند، چالش بعدی اینکه چون دولت‌ها حس می‌کردند با فروش نفت دستشان در جیب خودشان است، سیستم دولتی دیگر به مردم پاسخگو نیست و شکاف بین دولت و ملت اتفاق افتاده است. 

نماینده مردم گناباد و بجستان در مجلس ادامه داد: راهکار حل این چالش‌ها و همچنین حفظ ارزش پول ملی، کاهش تورم و حل مشکل بیکاری الزاما تنها پرداختن به موضوع تولید است و تا مسئله تولید به عنوان پشتوانه اقتصادی کشور و ثروت ملی حل نشود، چالش‌های ما به قوت خود باقی خواهد ماند. 

وی با بیان اینکه سیستم بانکی باید حامی تولید کشور باشد، خاطرنشان کرد: در حال حاضر سیستم بانکی حامی سوداگری است. در سال ۹۸، از مجموع تمامی درامدهای بانکی کشور، ۶.۵ درصد به سمت بخش کشاورزی، ۱۵ درصد به سمت صنعت و ۷۸.۵ درصد به سمت سوداگری رفته است. این یعنی عدم پشتیبانی از تولید. هم ما در مجلس باید اصلاح سیستم بانکی را در دستور کار خود قرار دهیم تا حمایت لازم از تولید انجام شود و هم دولت باید بانک‌ها را مکلف به توزیع منابعشان در راستای تقویت تولید کند. 

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس عنوان کرد: همچنین در بحث مانع‌زدایی نیز باید اقداماتی صورت گیرد. به عنوان مثال برای کسب یک مجوز، خصوصا اگر فردی برای اجرای یک پروژه تولیدی بخواهد از اراضی ملی استفاده کند، بعضا سال‌ها زمان می‌برد تا زمینی برای اجرای آن پروژه به او واگذار شود. این‌ها از جمله موانعی است که بر سر راه تولید کشور قرار دارد. 

صفایی مدعی شد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم توجه چندانی به تولید انرژی نشده و حتی دست بخش خصوصی نیز در تولید انرژی بسته‌ شده و این بخش نیز انگیزه خود را برای سرمایه‌گذاری در زمینه انرژی از دست داده است. 

نماینده مردم گناباد در مجلس گفت: امیدواریم دولت بعدی یک دولت کارامد، چابک و پاسخگو باشد و به مشکلات فعلی تولید در کشور خاتمه دهد و ما هم در مجلس باید هم اصلاح نظام بانکی را در دستور کار قرار دهیم و هم موانع کسب و کار را به صورت قانونی از مسیر تولید برداریم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید