امروز: سه شنبه, ۲۰ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 14 ذو الحجة 1446 | 2025-06-10
کد خبر: 269277 |
تاریخ انتشار : 14 فروردین 1398 - 13:58 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر اشتباهاتی که در سرخ کردن مرتکب می‌شوید صلح خبر – ترجمه از هدی بانکی: چه چیزی لذت بخش‌تر از خوردن دونات‌های طلایی یا سیب زمینی‌های سرخ شده و برشته! این خوراکی‌ها واقعا خوشمزه‌اند، اما رمز و راز‌های سرخ کردن را ندانید ممکن است مشکلاتی به وجود بیاورید. شما برای […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

اشتباهاتی که در سرخ کردن مرتکب می‌شوید

صلح خبر – ترجمه از هدی بانکی: چه چیزی لذت بخش‌تر از خوردن دونات‌های طلایی یا سیب زمینی‌های سرخ شده و برشته! این خوراکی‌ها واقعا خوشمزه‌اند، اما رمز و راز‌های سرخ کردن را ندانید ممکن است مشکلاتی به وجود بیاورید. شما برای اینکه مثل یک حرفه‌ای سرخ کنید به یک ماهی‌تابه‌ی مناسب و توصیه‌های زیر نیاز دارید.

اشتباه اول: در دمای بسیار بالا سرخ می‌کنید

اشتباهاتی که در سرخ کردن مرتکب می‌شوید

برای اینکه تکه‌های مرغ‌تان را خوب سرخ کنید باید دمای روغن بین ۳۲۵ و ۳۹۰ درجه فارنهایت باشد. دمای بالاتر از این باعث می‌شود غذای شما خیلی با سرعت سرخ شده و خشک شود، یا حتی بدتر، روی آن بسوزد و درونش خام بماند.

اشتباه دوم: در دمای بسیار پایین سرخ می‌کنید

دمای روغن بسیار اهمیت دارد و نمی‌تواند خیلی هم پایین باشد، چون باعث می‌شود غذایی که سرخ می‌کنید آب بیندازد و تُرد نشود.

اشتباه سوم: از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده نمی‌کنید

روغن‌هایی مانند روغن آووکادو یا روغن زیتون مناسب سرخ کردن نیستند، زیرا نقطه‌ی دود پایینی دارند (گرانقیمت‌تر نیز هستند!). روغن کانولا و بادام زمینی، نقطه‌ی دود بالایی دارند و هنگام سرخ کردن طعم بدی به غذا نمی‌دهند.

اشتباه چهارم: ماهی‌تابه را پُر می‌کنید

اشتباهاتی که در سرخ کردن مرتکب می‌شوید

درست همانطور که قابلمه را نباید کاملا پُر از غذای در حال پخت کنید، ماهی‌تابه را نیز نباید پُر کنید. هر چیزی که در حال پختن یا سرخ شدن است نیاز به فضای کافی برای حرکت کردن و خوب پخته شدن دارد. شاید عجله داشته باشید و وسوسه شوید همه‌ی مواد را به یک باره داخل ماهی‌تابه بریزید، اما اگر نتیجه‌ی خوبی می‌خواهید این کار را نکنید. تهیه کردن یک تکه مرغ کاملا سرخ شده، راحت‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید.

اشتباه پنجم: تکه‌های بزرگ در ماهی‌تابه می‌گذارید

اینکه فرنچ فرایز واقعا خوشمزه و جذاب است دلیل خاصی دارد: سایزشان واقعا درست است! تکه‌های به اندازه‌ی غذا باعث می‌شود سرعت پخت بیشتر شده و ضمنا مغز پخت‌تر نیز بشود. پس برای هر غذایی که می‌خواهید سرخ کنید اول اندازه‌ی مناسب هر تکه را در نظر بگیرید.

اشتباه ششم: از چاشنی‌های مناسب استفاده نمی‌کنید

اگر ادویه‌ای که برای سرخ کردن استفاده می‌کنید مناسب نباشد، نتیجه خوب از کار در نخواهد آمد. از طعم دهنده به اندازه استفاده کنید، چون زیادی آن باعث بوی سوختگی می‌شود و کم آن نیز طعم دلخواه‌تان را به غذا نخواهد داد.

اشتباه هفتم: از روغن مانده استفاده می‌کنید

اشتباهاتی که در سرخ کردن مرتکب می‌شوید

از روغنی که استفاده شده دوباره استفاده نکنید. استفاده از روغن مانده نه تنها غذای‌تان را چسبناک کرده و طعمش را ناخوشایند می‌کند بلکه ممکن است آتش هم به پا کند! تجزیه‌ی روغن، نقطه‌ی اشتعال آن را پایین می‌آورد و باعث می‌شود به راحتی شعله بگیرد.

منبع: rd

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید