امروز: شنبه, ۲۹ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 19 رجب 1446 | 2025-01-18
کد خبر: 495160 |
تاریخ انتشار : 28 بهمن 1401 - 11:09 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

یکی از اعضای حزب محافظه کار مجلس اعیان انگلیس گفت، حزب ملی گرای اسکاتلند احتمالا از استعفای نیکولا استورجن به عنوان فرصتی برای استقلال این منطقه از طریق برگزاری رفراندوم توسط جانشین وی بهره خواهد برد. به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیکولا استورجن روز چهارشنبه اعلام کرد که پس از هشت […]

یکی از اعضای حزب محافظه کار مجلس اعیان انگلیس گفت، حزب ملی گرای اسکاتلند احتمالا از استعفای نیکولا استورجن به عنوان فرصتی برای استقلال این منطقه از طریق برگزاری رفراندوم توسط جانشین وی بهره خواهد برد.

به گزارش صلح خبر، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، نیکولا استورجن روز چهارشنبه اعلام کرد که پس از هشت سال از سمت وزیر اولی اسکاتلند استعفا می‌دهد.

وی با بیان اینکه تا زمان انتخاب جانشین در سمتش باقی می‌ماند، ادامه داد: دلیل اصلی وجود داشتن حزب ملی گرای اسکاتلند کارزاری برای استقلال این منطقه از بریتانیاست و برای همین هر کسی که جانشین من می‌شود به برگزاری رفراندومی جدید در اولین فرصتی که به دست بیاید، متعهد خواهد بود.

لرد “ریچارد بالفه” از اعضای محافظه کار مجلس اعیان انگلیس در واکنش به این اظهارات از سوی استورجن گفت: هیچ انتخاباتی پیش رو نیست و محتمل‌ترین توضیح برای این اقدام از سوی وزیر اول اسکاتلند این است که او به استراحت نیاز دارد.

در نظرسنجی ماه ژانویه ۲۰۲۳ توسط موسسه “سورویشن”، مشخص شد اگر همین الان رفراندوم برگزار شود، ۵۴ درصد از اسکاتلندی‌ها مخالف استقلال این منطقه هستند اما در دسامبر ۲۰۲۲ اکثریت موافق استقلال بودند.

دیوان عالی انگلیس در نوامبر ۲۰۲۲ رای داد که برگزاری رفراندوم استقلال برای اسکاتلند بدون رضایت دولت لندن نامشروع و غیرقانونی است.

ژوئن گذشته میلادی، استورجن پیشنهاد برگزاری رفراندومی جدید را برای استقلال اسکاتلند در ۱۹ اکتبر ۲۰۲۳ مطرح کرد. بوریس جانسون و لیز تراس، نخست وزیران سابق انگلیس گفته بودند که اجازه برگزاری چنین همه پرسی را نمی‌دهند چون مردم اسکاتلند تصمیم خود را در رفراندوم قبلی با ۵۵ رای مخالف در برابر ۴۵ رای موافق در سال ۲۰۱۴ گرفته‌اند.

بسیاری از مردم اسکاتلند در آن زمان رای منفی دادند چون جدایی از بریتانیا در آن زمان به معنای این بود که این کشور دیگر عضوی از اتحادیه اروپا نبود.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید