امروز: پنجشنبه, ۲۰ شهریور ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 19 ربيع أول 1447 | 2025-09-11
کد خبر: 255973 |
تاریخ انتشار : 20 بهمن 1397 - 17:24 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده! مجله کوروش: وقتی صحبت از استیک می‌شود معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف شده و گریل شده است در ذهن تمام افراد نقش می‌بندد. اما استیک با گوشت چرخکرده هم یکی از […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

مجله کوروش: وقتی صحبت از استیک می‌شود معمولا تصویر یک تکه گوشت فیله گوساله یا مرغ که با استیک کوب خوب کوبیده و صاف شده و گریل شده است در ذهن تمام افراد نقش می‌بندد. اما استیک با گوشت چرخکرده هم یکی از مشهورترین استیک‌ها در سرتاسر دنیاست.

استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

استیک با گوشت چرخکرده استیک اختراعی دکتر «سلیزبری» یکی از پزشکان تغذیه مشهور آمریکایی است که طرفدار رژیم‌های غذایی کم کربوهیدرات است. اتفاقا این استیک خوشمزه در آمریکا به استیک سلیزبری مشهور است و احتمالا فقط به خاطر شکل ظاهرش در طبقه استیک‌ها قرار گرفته است. طرز تهیه استیک سلیزبری با گوشت چرخکرده را در ادامه مطالعه فرمایید.

مواد لازم برای ۶ نفر

  • گوشت چرخکرده مخلوط: ۱۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد رنده شده
  • پودر نان: ½ فنجان (در منزل نان سوخاری را بکوبید و پودر نان درست کنید)
  • تخم‌مرغ: ۱عدد
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • قارچ: به مقدار دلخواه
  • پیاز کوچک: ۱ عدد
  • نمک: ¼ قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • آرد چند منظوره: ۱ قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ: ¼ فنجان
  • آب: ¼ فنجان
  • پودر خردل: ½ قاشق چایخوری

استیکی متفاوت با گوشت چرخ کرده!

طرز تهیه استیک

1. برای تهیه استیک با گوشت چرخکرده ابتدا دو عدد پیاز را رنده کنید. سپس گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، پودر نان، پودر خردل، تخم‌مرغ، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. گوشت را به ۶ قسمت، هر کدام به اندازه یک کوفته، تقسیم کنید.

2. گوشت‌ها را به شکل استیک در بیاورید و گرد یا مستطیلی کنید. یک ماهیتابه نچسب را بدون روغن داغ کنید (یا فقط کف ماهیتابه را با مقدار خیلی اندک روغن چرب کنید) و هر طرف استیک را به مدت ۴ تا پنج دقیقه روی شعله ملایم تفت دهید. استیک‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و در همان ماهیتابه یک قاشق غذاخوری کره بریزید و بعد از این‌که داغ شد یک عدد پیاز خلالی خرد شده را تفت دهید تا سبک شود.

3. سپس یک قاشق آرد چند منظوره اضافه کنید و تفت دهید. بعد از یک الی دو دقیقه دو لیوان آب یا دو لیوان آب گوشت و سس کچاپ اضافه کنید. بعد از به جوش آمدن مواد داخل ماهیتابه استیک‌ها را به سس اضافه کنید.

4. وقتی بعد از چند دقیقه سس استیک غلیظ شد و هر طرف از استیک‌ها به مدت ۵ دقیقه در سس با حرارت متوسط پخته شد، استیک‌ها را سرو کنید.

5. یک روش دیگر این است که سس قارچ را که قبلا در مطلب (سس قارچ مخصوص غذاهای گوشتی) آورده ایم، آماده کنید و روی استیک‌ها بریزید.

6. این استیک با گوشت چرخکرده، سس قارچ، انواع سبزیجات گریل یا کبابی و پوره سیب‌زمینی  که قبلا در مطلب (روش تهیه پوره سیب زمینی خامه ای) آورده ایم، سرو می‌شود (البته اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید پوره سیب زمینی را حذف کنید).

منبع: All Recipes

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید