امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 432829 |
تاریخ انتشار : 05 اردیبهشت 1400 - 15:49 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر نماینده جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون مستقل دائمی حقوق بشر سازمان همکاری اسلامی از استقبال اعضای این کمیسیون از پیشنهادات حقوق بشری ایران خبر داد. به گزارش صلح خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، هفدهمین نشست کمیسیون مستقل دائمی حقوق بشر سازمان […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

نماینده جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون مستقل دائمی حقوق بشر سازمان همکاری اسلامی از استقبال اعضای این کمیسیون از پیشنهادات حقوق بشری ایران خبر داد.

به گزارش صلح خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، هفدهمین نشست کمیسیون مستقل دائمی حقوق بشر سازمان همکاری اسلامی OIC-IPHRC با حضور سید حسین رضوانی نماینده جمهوری اسلامی ایران، در جده و به صورت مجازی برگزار شد.

رضوانی در تشریح نشست چهار روزه کمیسیون مذکور، اظهار کرد: در این نشست علاوه بر بحث موضوعی (ارتقاء حقوق بشر معلولین) به سایر موضوعات مانند حقوق بشر زنان، حقوق کودکان، حق توسعه، مقابله با اسلام هراسی، وضعیت حقوق بشر اقلیت‌های مسلمان در کشورهای غیر عضو، وضعیت مسلمانان در میانمار، جمهوری آفریقای مرکزی، اروپا و آمریکا، عملکرد ساز و کارهای نظارتی OIC بر وضعیت حقوق بشر در جامو و کشمیر در اشغال هند نیز پرداخته شد.

نماینده جمهوری اسلامی ایران در کمیسیون مستقل دائمی حقوق بشر سازمان همکاری اسلامی در خصوص حضور فعال ایران در این نشست، تصریح کرد: ضمن مشارکت محتوائی در اکثر قریب به اتفاق موضوعات دستور کار، علاوه بر تبیین و تحلیل مستند حقوق معلولین از منظر اسلام بر اساس نصوص قرآنی و سیره پیامبر مکرم اسلام(ص) ۷ پیشنهاد مطرح شد که با موافقت و یا عدم مخالفت سایر اعضای کمیسیون مواجه و در سند نهایی و بیانیه مطبوعاتی منعکس گردید.

معاون اسبق اداره کل حقوق بشر وزارت خارجه افزود: نخستین پیشنهاد مربوط به برگزاری سمینار یک روزه در تهران با هزینه سازمان و با هدف معرفی امکانات، زیر ساخت‌ها و دستاوردهای برجسته جمهوری اسلامی ایران در حوزه تولید اندام مصنوعی و سایر وسایل مورد نیاز معلولین و امکان بالقوه توسعه و تبدیل این زیر ساخت‌ها بعنوان مرکز منطقه‌ای (Regional Hub ) با کمک موسسات خیریه و بشر دوستانه بین‌المللی و OIC، مطرح گردید.

وی در ادامه تاکید کرد: ۶ پیشنهاد هم در خصوص حقوق زنان، ضرورت مقابله با اسلام‌ هراسی، محکومیت قوی اقدامات غیر انسانی رژیم اشغالگر در نقض فاحش و نظام‌مند حقوق فلسطینیان در سرزمین‌های اشغالی و استقبال از تصمیم جدید دیوان بین‌المللی کیفری (ICC) جهت شناسایی صلاحیت خود برای آغاز رسیدگی به جنایات رژیم غاصب صهیونیستی علیه ساکنین نوار غزه و ساحل غربی مطرح شد که در سند نهایی و بیانیه مطبوعاتی نشست مذکور منتشر گردید.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، در جریان چهل و هفتمین نشست وزیران امور خارجه کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی که به مدت دو روز در آذرماه ۱۳۹۹ در نیامی پایتخت نیجر برگزار شد، نماینده جمهوری اسلامی ایران با آرای نمایندگان کشورهای حاضر، به عضویت کمیسیون مستقل و دائمی حقوق بشر اسلامی که از نهادهای مستقل این سازمان محسوب می‌شود برای یک دوره سه ساله از ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۴ برگزیده شد که در صورت انتخاب مجدد برای یک دوره دیگر نیز قابل تمدید است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید