امروز: چهارشنبه, ۵ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 24 جماد ثاني 1446 | 2024-12-25
کد خبر: 51779 |
تاریخ انتشار : 26 بهمن 1394 - 14:17 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

ورزش > لیگ برتر – انتشار گزارشی از سوی مجلس شورای اسلامی در مورد ابعاد فساد در فوتبال ایران موجی از حرف و حدیث در جامعه به همراه داشته است و بسیاری از صاحب نظران در این خصوص سخن گفته اند. میلاد بلادی – خبرگزاری خبرآنلاین / البته طی سال های گذشته موضوع مبارزه با فساد از […]

ورزش > لیگ برتر – انتشار گزارشی از سوی مجلس شورای اسلامی در مورد ابعاد فساد در فوتبال ایران موجی از حرف و حدیث در جامعه به همراه داشته است و بسیاری از صاحب نظران در این خصوص سخن گفته اند.

میلاد بلادی – خبرگزاری خبرآنلاین / البته طی سال های گذشته موضوع مبارزه با فساد از جمله موضوعات همیشگی رسانه ها و دولتمردان در ابعاد مختلف جامعه از جمله ورزش و به خصوص فوتبال بوده است. فارغ از محتویات گزارش مجلس محترم تقریبا همگان قبول دارند که لااقل رگه هایی از فساد در فوتبال ایران قابل مشاهده است که طبیعتا نیاز به برخورد و تعقیب قانونی دارد. اما اگر نگاه حرفه ای و پایه ای به مسایل داشته باشیم باید به علل و ریشه ها بپردازیم. برای مبارزه با فساد در فوتبال یکی از بهترین راه حل ها برچیدن بی عدالتی ها در همه سطوح فوتبالی به ویژه فوتبال پایه است. به عنوان یک مربی فوتبال پایه همواره اعتقاد داشته ام که دولت و نهادهای حکومتی در این حوزه باید زمینه های بی عدالتی را از بین ببرند و امکانات و موقعیت های برابر و عادلانه برای تمامی کودکان و نوجوانان این مملکت در اقصی نقاط ایران فراهم کنند.
متاسفانه امروز بی توجهی و کم توجهی مسئولان دولتی به برقراری عدالت آموزشی در زمینه فوتبال پایه برای همه اقشار جامعه ضمن اینکه آینده فوتبال ما را از استعدادهای درخشانی محروم می کند نوعی سرخوردگی اجتماعی عمیق را نیز در میان نونهالان و نوجوانان مستعدی که از دسترسی به امکانات آموزشی فوتبال پایه محرومند دامن می زند و گسترش می دهد. یک مربی فوتبال پایه مانند نگارنده این سطور بارها و بارها در جریان فعالیت های خود با این صحنه مواجه می شود که نوجوان مستعدی چند جلسه ای بر سر تمرینات حاضر می شود و از یک روز به بعد غیب می شود. وقتی هم مربی دلسوزی پرس و جو می کند متوجه می شود که فقر و نابرابری عامل اصلی این غیبت هاست و برای برخی از این استعدادها حتی پرداخت کرایه اتوبوسی که آن ها را به محل تمرین برساند ناممکن است.
رشد و گسترش مدارس فوتبال بخش خصوصی بدون شک یکی از الزامات پیشرفت فوتبال پایه در کشورمان است اما با این حال لزوم ورود دولت و نهادهای حکومتی به بحث ایجاد و گسترش مدارس دولتی فوتبال ضرورتی انکارناپذیر است. در کشوری که قراردادهای میلیاردی فوتبالیست های حرفه ای عملا از جیب دولت و البته مردم می رود، گسترش چنین امکاناتی با هزینه بسیار کمتر نه تنها منجر به آینده سازی و تقویت بنیه های فوتبال کشور می شود بلکه آثار اجتماعی و پرورشی بسیار مهمی نیز در پی دارد. همانطور که نمی توان در سیستم حمل و نقل شهر فقط تاکسی بخش خصوصی داشت و حمل و نقل دولتی ضرورت دارد پدیده فراگیری همچون فوتبال که ذهن میلیون ها نونهال و نوجوان کشورمان را درگیر خود کرده نباید عرصه نابرابری های فاحشی باشد که آثار اجتماعی نامناسبی از جمله فساد در عرصه های مختلف به بار بیاورد.
43 43

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :رها

      خیلی خوبه