امروز: جمعه, ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 5 ذو القعدة 1446 | 2025-05-02
کد خبر: 299834 |
تاریخ انتشار : 17 مرداد 1398 - 15:50 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر یک استاد ارتباطات گفت: متاسفانه در ایران به رشته روزنامه‌نگاری پرداخته نشده است، چراکه استادان مجرب در این رشته بسیار کم هستند. زهرا منوچهرآبادی در گفت‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: علی‌رغم وجود خبرنگاران توانمند در حوزه‌های مختلف و نیز تعداد قابل ملاحظه‌ای از فارغ‌التحصیلان رشته روزنامه‌نگاری، متاسفانه این […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

یک استاد ارتباطات گفت: متاسفانه در ایران به رشته روزنامه‌نگاری پرداخته نشده است، چراکه استادان مجرب در این رشته بسیار کم هستند.

زهرا منوچهرآبادی در گفت‌وگو با صلح خبر، اظهار کرد: علی‌رغم وجود خبرنگاران توانمند در حوزه‌های مختلف و نیز تعداد قابل ملاحظه‌ای از فارغ‌التحصیلان رشته روزنامه‌نگاری، متاسفانه این قشر از جامعه جایگاه مطلوب و واقعی ندارند و باید مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.

او افزود: با توجه به این‌که دانشگاه پیام نور مشهد بعد از تهران بیشترین دانشجوی رشته علوم ارتباطات و روزنامه‌نگاری را دارد و وسعت جغرافیایی، اهمیت سیاسی و اقتصادی استان خراسان رضوی، و وجود دومین پایتخت معنوی جهان اسلام در شهر مشهد، استان را به یکی از خبرسازترین استان‌های کشور تبدیل کرده است. با وجود این مسائل، انتظار می‌رود اشتغال و فعالیت حرفه‌ای فعالان این حوزه وضعیت بهتری داشته باشد، اما در واقعیت این‌گونه نیست.

این استاد علوم ارتباطات با بیان این‌که «روزنامه‌نگاری یکی از رشته‌های  مهم در دنیا است»، تصریح کرد: در ایران استادانی که علاوه بر داشتن سواد دانشگاهی به صورت حرفه‌ای در این رشته فعالیت کنند، بسیار کم هستند.

او اعلام نمود: رشته روزنامه‌نگاری یک رشته کاملا عملی است که در کنار مباحث تئوری، دانشجو باید در رسانه‌های خبری نیز آموزش ببیند، اما متاسفانه به دلیل نبود استقبال سازمان‌های خبری، مطبوعات، خبرگزاری‌ها و حتی روابط عمومی‌ها از آموزش دانشجویان، فارغ‌التحصیلان این رشته سرخورده می‌شوند.

منوچهرآبادی اظهار کرد: روابط عمومی‌ها و رسانه‌های استانی باید از خبرنگاران دانش‌آموخته این رشته کمک بگیرند و به آن‌ها آموزش‌های لازم را بدهند تا بتوانند به عنوان عاملان توسعه اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و… فعالیت کنند.

این استاد علوم ارتباطات درباره استقبال نکردن آقایان از این رشته دانشگاهی، اعلام نمود: آقایان در این رشته آینده‌ و چشم‌اندازی برای اشتغال خود نمی‌بینند. درآمد پایین، فراهم نبودن زمینه فعالیت حرفه‌ای امن، تعطیلی و نیمه‌فعال بودن مطبوعات و خبرگزاری‌ها، ورشکستگی بسیاری از رسانه‌ها و سازمان‌های خبری خصوصی از جمله علل استقبال محدود دانشجویان مرد از این رشته است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید