امروز: یکشنبه, ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 7 ذو القعدة 1446 | 2025-05-04
کد خبر: 307871 |
تاریخ انتشار : 20 شهریور 1398 - 18:19 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر سازمان نظارت هسته‌ای ژاپن اعلام کرد که با کاهش سطح تشعشعات رادیواکتیو در فوکوشیما، این سازمان قصد دارد تحقیقات درباره علت وقوع حادثه در این نیروگاه را از سر بگیرد. به گزارش صلح خبر به نقل از خبرگزاری کیودو، دیده‌بان هسته‌ای ژاپن امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، بررسی‌های جدید نشان […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

سازمان نظارت هسته‌ای ژاپن اعلام کرد که با کاهش سطح تشعشعات رادیواکتیو در فوکوشیما، این سازمان قصد دارد تحقیقات درباره علت وقوع حادثه در این نیروگاه را از سر بگیرد.

به گزارش صلح خبر به نقل از خبرگزاری کیودو، دیده‌بان هسته‌ای ژاپن امروز (چهارشنبه) اعلام کرد، بررسی‌های جدید نشان می‌دهد که سطح تشعشعات رادیواکتیوی در واحد شماره یک نیروگاه فوکوشیما به اندازه‌ای پایین آمده است که امکان انجام تحقیقات در آن فراهم شده است، بنابراین قصد دارد تحقیقات خود درباره علت وقوع ذوب‌شدن سوخت هسته‌ای در این راکتور در سال 2001 را از سر بگیرد.

سازمان نظارت هسته‌ای ژاپن در میان سوالات بی‌شمار خود قصد دارد بیابد که آیا یکی از راکتورها برای تخلیه درست بخار رادیواکتیو دچار مشکل شده است یا خیر. این نهاد نظارتی همچنین اعلام کرده که احتمالا تا پایان سال آینده (میلادی) نتیجه ارزیابی‌های خود را منتشر می‌کند.

گزارش اولیه این سازمان که بر اساس تحقیقات در سال 2013 انجام گرفته بود، اکتبر 2014 منتشر شد و نشان می‌داد که وقوع سونامی در نزدیکی نیروگاه فوکوشیما و بروز اختلال در سیستم خنک کننده راکتورها باعث ذوب‌شدن سوخت هسته‌ای در سه راکتور و بروز فاجعه هسته‌ای شد.

این تحقیقات پس از آنکه مشخص شد ورود به برخی ساختمان‌ها در فوکوشیما به دلیل سطح بالای تشعشعات رادیواکتیو غیر ایمن و خطرناک است، متوقف شد.

حادثه‌های اتمی در نیروگاه فوکوشیما دایچی به مجموعه حوادثی گفته می‌شود که از تاریخ ۱۱ مارس ۲۰۱۱، در پی زلزله ۹ ریشتری و سونامی و در اثر از کار افتادن ماشین‌آلات راکتور هسته‌ای شماره ۱ این نیروگاه، متعلق به شرکت نیروی برق توکیو (تپکو)، یکی از پس دیگری و سپس نشت مواد رادیواکتیو به وقوع پیوست. متخصصان این حادثه را بعد از فاجعه چرنوبیل بزرگ‌ترین فاجعه اتمی می‌دانند و از نظر پیچیدگی آن را در مقام نخست فجایع اتمی جهان قرار می‌دهند، چرا که تمام راکتورهای نیروگاه فوکوشیما در نتیجه این رویداد با مشکل مواجه شد.

سازمان نظارت هسته‌ای ژاپن قرار است به کمک آژانس انرژی و منابع طبیعی این تحقیقات را انجام دهد.

غیر فعال‌سازی واحدهای فوکوشیما و تخلیه مواد آلوده به رادیواکتیو یکی از مشکلات اصلی ژاپن پس از وقوع حادثه در فوکوشیما به شمار می‌آید. وزیر محیط زیست ژاپن به تازگی اعلام کرده است که احتمالا این کشور مجبور شود یک میلیون تن آب ذخیره شده رادیواکتیوی در این نیروگاه را در اقیانوس آرام تخلیه کند. چنین اقدامی با مخالفت ساکنان سواحل اقیانوس و فعالان محیط زیست روبرو شده است اما کارشناسان هسته‌ای معتقدند که به دلیل حجم بالای مواد و خطرناک بودنشان ایمن‌ترین راه تخلیه آن در اقیانوس است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید