امروز: شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 27 ذو القعدة 1446 | 2025-05-24
کد خبر: 169420 |
تاریخ انتشار : 16 مرداد 1396 - 19:33 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، اداره اخبار اجتماعی در روز جاری بیش از 50 خبر را بر روی خروجی خود قرار داد که مهمترین آنها در ادامه می‌آید که متن کامل آن از طریق کلیک بر روی عناوین قابل دسترسی است: رونمایی از الگوی درمانی ۱۴۰۴؛ به‌زودی/اقدامات وزارت بهداشت برای سلامت […]

به گزارش مجله محیط زیست صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، اداره اخبار اجتماعی در روز جاری بیش از 50 خبر را بر روی خروجی خود قرار داد که مهمترین آنها در ادامه می‌آید که متن کامل آن از طریق کلیک بر روی عناوین قابل دسترسی است:

رونمایی از الگوی درمانی ۱۴۰۴؛ به‌زودی/اقدامات وزارت بهداشت برای سلامت حجاج

قائم مقام وزیر بهداشت درباره آموزش پرستاران در بیمارستان‌ها، اقدامات بهداشتی و درمانی وزارت بهداشت برای حجاج، بحث سطح بندی خدمات و … توضیحاتی را ارائه کرد.

ایرج حریرچی در نشست خبری وزارت بهداشت درباره احتمال دریافت‌های غیرقانونی در بیمارستان‌ها گفت: در همه بیمارستان‌های کشور نظام پرداخت از طریق صندوق بیمارستانی انجام می‌شود. بنابراین هر دریافتی به هر میزان توسط هر کسی و در هر سطحی خارج از صندوق بیمارستان، غیرقانونی است.

رییس جدید پلیس پایتخت معرفی شد

سردار منتظرالمهدی، سخنگوی ناجا از انتصاب سردار حسین رحیمی به عنوان فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر داد. 

وی در این باره گفت: با حکم سردار حسین اشتری فرمانده ناجا، سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی سیستان و  بلوچستان به عنوان رییس جدید پلیس پایتخت منصوب شد.

سردار رحیمی علاوه بر فرماندهی انتظامی سیستان و  بلوچستان، ریاست پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ را نیز در کارنامه دارد و جایگزین سردار ساجدی‌نیا در فرمانده انتظامی تهران بزرگ شده است.

واکنش حافظی به افتتاح خط 8 مترو و نامه دادستانی؛ افتتاح عجولانه دور از منطق است

رییس کمیسیون سلامت شورای شهر تهران به حواشی افتتاح خط 8 مترو و نامه دادستان بخش آفتاب واکنش نشان داد.

رحمت‌الله حافظی با اشاره به نامه دادستانی بخش آفتاب به پلیس راهور در پی ممنوعیت افتتاح خط 8 مترو با بیان اینکه گزارشی مستند در مورد خط 8 مترو در اختیار ندارم که به استناد آن صحبت کنم، گفت: اما در یک نگاه غیرکارشناسی به خط 8 مترو می‌توان مجاورت بسیار نزدیک خط 8 با اتوبان تهران – قم را متوجه شد، فاصله خطوط ریلی با اتوبان تهران – قم ، کم است و این در حالی است که پیش‌بینی جداکننده‌های مناسب نیز دیده نشده و این فاصله تهدید است.

خبرنگاران مهم‌ترین پل ارتباطی پلیس و جامعه

فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد: خبرنگاران مهم‌ترین پل ارتباطی میان پلیس و مردم هستند.

سردار حسین اشتری در آیین تجلیل از خبرنگاران حوزه نیروی انتظامی گفت: خبرنگاران و اصحاب رسانه نقش موثر و مفیدی را در جامعه ایفا می‌کنند و خوشبختانه نیروی انتظامی ارتباط خوبی با خبرنگاران و اصحاب رسانه دارد که این ارتباط باید دقیق‌تر، کارشناسانه‌تر و به روزتر شود. ما نیز اگر خلائی داریم باید آن را برطرف کنیم اما به جرات می‌گویم که ناجا، اصحاب رسانه و خبرنگاران را همراه و همکار خود می‌داند و نگاه ما به آنان به هیچ عنوان به چشم رقیب نیست.

آموزش و پرورش نیازمند وزیری بانفوذ

یک کارشناس آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طی سال‌های گذشته وزیر آموزش و پرورش تخصصی نداشته‌ایم، اظهار کرد: معمولا وزیر آموزش وپرورش به یک حسابدار تبدیل می‌شود که باید در طول سال چرتکه بیندازد که کسری‌ها را چگونه جبران کند.

محمدرضا نیک‌نژاد با بیان اینکه آموزش و پرورش طی چند دهه اخیر گرفتاری‌هایی داشته که می‌توان آنها را فهرست کرد، گفت: اما مهم‌ترین مسئله‌ای که وجود دارد اولویت نداشتن دستگاه آموزش و پرورش است و شاید به صورت مسکن و موقتی اقداماتی صورت گیرد اما گرفتاری‌های ریشه‌ای آموزش و پرورش دیده نمی‌شود. شاید بیش از 20 سال است که درگیر بودجه هستیم؛ بودجه وزارتخانه افزایش می‌یابد اما مشکلات چند برابر می‌شوند.

وی با بیان اینکه معمولا کسری بودجه‌های پایان سال معادل یک چهارم کل بودجه آموزش و پرورش است گفت: این موضوع تنها منحصر به این دولت نیست، باید به آموزش و پرورش نگاهی فراسیاسی و فرادولتی داشته باشیم. آموزش و پرورش یک نهاد توسعه‌ای است و اگر روی آن سرمایه‌گذاری کنیم در میانه‌ راه کشور روی ریل توسعه می‌افتد.

ویژگی‌های رئیس جدید محیط زیست دولت دوازدهم از نگاه یک فعال محیط زیست

یک فعال حوزه محیط زیست ضمن ارائه پیشنهاداتی درباره اولویت‌های سازمان حفاظت محیط زیست در دولت دوازدهم، ویژگی‌ها و شرایط لازم برای گزینه ریاست این سازمان را برشمرد و گفت: رئیس سازمان حفاظت محیط زیست باید از بدنه این سازمان انتخاب شود.

میترا البرزی‌منش – کنشگر حوزه محیط زیست -در مورد ویژگی‌های رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در دوره جدید اظهار کرد: رئیس این سازمان باید کسی باشد که با ساختار سازمان حفاظت محیط زیست و نقاط ضعف و قوت آن آشنا باشد همچنین برخورداری از تخصص و تحصیلات محیط زیستی و دیدگاه اکولوژیک برای رئیس سازمان حفاظت محیط زیست یک ضرورت محسوب می‌شود.

برج میلاد در خطر«کج شدن» و فروریختن

عضو کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر از احتمال ریزش و یا کج شدن برج میلاد در پی عدم ایمنی گود مجاور خبر داد.

تندگویان با بیان اینکه از سال ۹۲ تا کنون گود برج میلاد رها شده است و این در حالیست که عمر مفید نیلینگ چهار سال است و حالا این گود نیازمند استحکام سازی است، گفت: حالا ما با یک گود پرخطری مواجه هستیم که دقیقا در کنار برج میلاد قرار دارد و بار برج بر روی این گود سنگینی می‌کند. به طوریکه با اولین شکاف در گود، شاهد خواهیم بود که پایه‌های برج مقاومت خود را از دست داده و برج به درون گودال ۴۰ متری سقوط خواهد کرد و در خوشبینانه‌ترین حالت برج میلاد کج خواهد شد.

۳۰ سالِ پر از فراز و فرود تا انتصاب ششمین سکاندار امور زنان رییس‌جمهوری

۳۰ سالِ پر از فراز و فرود از ورود رسمی زنان به عرصه سیاست و سیاستگذاری با هدف گسترش عدالت جنسیتی در جمهوری اسلامی ایران می‌گذرد. گامی که با تشکیل «شورای زنان» آغاز شد، به ایجاد «معاونت امور زنان ریاست جمهوری» و انتصاب یک زن در راس آن ختم شد.

 تغییر کابینه با تغییر دولت‌ها همواره با حواشی ماندن و رفتن اعضای کابینه و تغییر جایگاه‌ها و پست‌ها همراه بوده است. در این میان معاونت امور زنان ریاست جمهوری هم از این قاعده مستثنا نبوده و شنیده‌ها و البته صحبت‌های مولاوری (معاون فعلی) از تغییرات مدیریتی در این معاونت حکایت دارد، حکایتی که مولاوردی صراحتا درخصوص آن اعلام کرد «برای حضورم در کابینه دوازدهم صحبت‌هایی با من شده است اما این صحبت‌ها درخصوص معاونت امور زنان نیست».

این گفته تیر خلاصی برای شدت گرفتن گمانه‌زنی‌ها درخصوص جانشین مولاوردی شد تا جایی که «معصومه ابتکار» که با فعالیت‌های محیط زیستی‌اش شناخته می‌شود جدی‌ترین گزینه برای اخذ این پست مطرح شده است. پستی که ششمین زن بعد از انقلاب آن را تجربه خواهد کرد.

همدیگر را متهم نکنیم؛ “پروانه‌ای‌”ها درد می‌کشند

از درد و سوزش بی‌پایان زخم‌هایشان که بگذریم، نگاه‌های متعجب و ویرانگر برخی مردم و درد مضاعف بی‌پولی و بیکاری هم رهایشان نمی‌کند؛ انگار زاده شدند برای رنج کشیدن…

 اگر می‌خواهید بدانید که یک بیمار ای‌بی (EB) چطور روزگار می‌گذراند، تصور کنید یک روز که از خواب بیدار می‌شوید، تمام بدن‌تان پر از زخم باشد و لباس‌هایتان به زخم‌های ریز و درشت بدنتان  چسبیده باشد و فقط چندین ساعت وقت بگذارید تا بتوانید از سر جایتان با تحمل هزار درد و سوزش بلند شوید. بعد هم یک ساعتی صبر کنید تا چسبندگی‌های درون گلویتان کمی بهتر شده و بتوانید جرعه‌ای آب یا لقمه‌ای نان بر دهان بگذارید. شاید هم بخواهید حمام بگیرید؛ حمامی که قطره قطره چون میخ بر پیکرتان فرو ریزد!. بعد از پانسمان بدن‌تان هم لباسی بپوشید و به دنبال کار یا درس یا زندگی بروید؛ هرچند که در دنیای درونی ای‌بی‌ها آنقدر درد هست که شاید رمقی برای دیدن دنیای بیرون نباشد…   

ایسنا در گزارشی به بیان ابعاد مختلف زندگی  بیماران ای.بی پرداخته است.

دانش‌آموزان بیمار نگران محروم شدن از تحصیل نباشند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه حق آموختن یکی از مسائل حقوق شهروندی است گفت: بر این اساس ما با وزارت بهداشت همکاری‌هایی را انجام می‌دهیم تا بتوانیم به دانش آموزانی که در بیمارستان‌ها بستری هستند آموزش‌هایی را ارائه دهیم تا نگران محروم شدن از تحصیلشان نباشند.

دکتر فخرالدین دانش آشتیانی در مراسم امضای تفاهم‌نامه مشترک میان وزارت بهداشت و آموزش و پرورش که با موضوع ارائه خدمات آموزشی به دانش آموزان مبتلا به بیماری‌های خاص و صعب العلاج برگزار شد گفت: در همه کشورها مردم دارای حقوقی هستند که دولت‌ها موظف به برآوردن آنها هستند، البته خود مردم نیز مکلفند تا حقوقی را رعایت کنند. باید توجه کرد که حقوق مردم سطوح مختلفی دارد. به عنوان مثال، حق حیات، حق آزادی و … به عنوان حقوق‌های پایه افراد مطرح می‌شوند.

دانش آشتیانی ادامه داد: ما اعتقاد داریم که لازمه آموزش با کیفیت، داشتن وجود سلامت در افراد و دانش آموزان است. باید توجه کرد که همکاری مشترک میان وزارت بهداشت و  آموزش و پرورش در حوزه‌های سلامت و آموزش از اهمیت بسزایی برخوردار است

به گزارش ایسنا، پنج خبر پربازدید اجتماعی در روز دوشنبه نیز به این شرح است: 

برج میلاد در خطر«کج شدن» و فروریختن

همدیگر را متهم نکنیم؛ “پروانه‌ای‌”ها درد می‌کشند

واکنش حافظی به افتتاح خط 8 مترو و نامه دادستانی؛ افتتاح عجولانه دور از منطق است

مرگ دختر 17 ساله در تصادف بامدادی 6 خودرو در پایتخت

۳۰ سالِ پر از فراز و فرود تا انتصاب ششمین سکاندار امور زنان رییس‌جمهوری

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبریار صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی و خبریار صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید