امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 411109 |
تاریخ انتشار : 17 دی 1399 - 13:04 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر مرکز پژوهش های مجلس در راستای بررسی بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، طی گزارشی به ارزیابی بودجه بخش زیست فناوری پرداخت. به گزارش صلح خبر، به نقل از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات انرژی،‌ صنعت و معدن این مرکز در گزارشی با عنوان «بررسی لایحه […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

مرکز پژوهش های مجلس در راستای بررسی بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور، طی گزارشی به ارزیابی بودجه بخش زیست فناوری پرداخت.

به گزارش صلح خبر، به نقل از مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات انرژی،‌ صنعت و معدن این مرکز در گزارشی با عنوان «بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ کل کشور ۳۰. بودجه بخش زیست‌فناوری» آورده است:

زیست‌فناوری یکی از فناوری‌های کلیدی است که می‌تواند تأثیر شگرفی در اقتصاد جوامع داشته باشد و توجه به آن در کشورهای توسعه‌یافته و درحال توسعه روزبه‌روز در حال افزایش است. در این گزارش به بررسی اعتبارات بخش زیست‌فناوری در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ و مقایسه آن با قوانین بودجه سال‌های قبل براساس برنامه‌ها و دستگاه‌های مرتبط با زیست‌فناوری پرداخته شده است.

براساس گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس، بررسی اعتبارات به تفکیک دستگاه ـ برنامه، دستگاه‌های اصلی و سایر دستگاه‌های مرتبط با زیست‌فناوری بررسی شد. بررسی اعتبارات دستگاه‌های اصلی و دیگر دستگاه‌های فعال در این بخش نشان می‌دهد که اعتبارات پیش‌بینی شده برای بخش زیست‌فناوری در لایحه بودجه ۱۴۰۰ نسبت به قانون بودجه ۱۳۹۹، حدود ۴۷/۸ درصد افزایش یافته است و به حدود ۴.۱۳۰ میلیارد ریال رسیده است. اعتبارات پیش‌بینی شده برای «ستاد توسعه زیست‌فناوری» در لایحه بودجه ۱۴۰۰ نسبت به قانون بودجه ۱۳۹۹، رشد ۱۶ درصدی دارد و در حدود ۷۰۵ میلیارد ریال است. حدود ۶۲ درصد اعتبارات بخش زیست‌فناوری به وزارت کشاورزی و دستگاه‌های زیرمجموعه آن اختصاص دارد. از نظر برنامه و فعالیت، حدود ۱.۳۵۸ میلیارد ریال (۳۳ درصد) اعتبارات لایحه بودجه ۱۴۰۰ به فعالیت‌های برنامه پژوهش‌های کاربردی در بخش کشاورزی و منابع طبیعی، مبلغی حدود ۱.۰۷۲ میلیارد ریال برای فعالیت‌های برنامه تولید محصولات فناورانه نهاده‌ها (حدود ۲۶ درصد) و همچنین اعتباری در حدود ۱۹۹ میلیارد ریال جهت کمک به تجاری‌سازی یافته‌های پژوهشی در نظر گرفته شده است.

براساس این گزارش در مجموع بررسی اعتبارات بخش زیست‌فناوری نشان از روند رو ‌به رشد سرمایه‌گذاری دولت در توسعه این فناوری در سال‌های اخیر دارد که به‌منظور کسب ۳ درصد از بازار جهانی مربوطه، دستیابی به جایگاه مناسب در بین کشورهای منطقه و جهان و ارتقای مداوم این جایگاه، حمایت کافی و مستمر از این فناوری اولویت‌دار ضروری است.

متن کامل این گزراش را اینجا بخوانید.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید