به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، مهدی قرهشیخلو رئیس مرکز امور قرآنی این سازمان پیش از ظهر امروز (۲۷ اردیبهشت) در مراسم تقدیر از دستگاههای همکار در برگزاری مسابقات ملی و بینالمللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۹۹ اظهار کرد: سال گذشته بهدلیل شیوع ویروس کرونا، یک سال خاص بوده است؛ ما هم در نیمه اول سال گذشته متحیر بودیم که به چه شکل باید مسابقات قرآن کریم را برگزار کنیم و در نهایت با مشورتی که با کارشناسان و حجتالاسلام والمسلمین خاموشی داشتیم، مسابقات را با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار کردیم.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته تمامی مسابقات قرآن کریم در کشورهای مختلف تعطیل شده بود اما با کمک خدا و کلامالله مجید، جمهوری اسلامی ایران توانست، مسابقات بینالمللی را برگزار کند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: تجربه برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن به آن شکل، تجربه خوبی بود و به ما کمک میکند تا بعد از شیوع ویروس کرونا هم از ظرفیت فضای مجازی برای برگزاری برنامههای قرآنی استفاده کنیم.
قرهشیخلو با بیان اینکه یکی از نکات مثبت برگزاری مسابقات قرآن کریم، هماهنگی خوبی بود که بین دستگاههای مختلف بوجود آمد، تصریح کرد: برنامه شرکتکنندهها در ۲۶ کشور دنیا با هماهنگی وزارت امور خارجه و جامعهالمصطفی ضبط شد؛ برگزاری مسابقات به این روش، باعث شد تا کیفیت تلاوتها ارتقا یابد و هر ۵۷ شرکتکننده مرحله نهایی برنامه قابل قبولی را ارائه دادند.
وی با اشاره به اینکه با برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم، ظرفیت قرآنی جمهوری اسلامی ایران را به دنیا نشان دادیم، تاکید کرد: آمارها نشان میدهد ۹ میلیون نفر از طریق رسانه و فضای مجازی مسابقات بینالمللی را دنبال کردند.
رئیس مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به کاهش قابل ملاحظه در هزینه برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن کریم در سال ۱۳۹۹، یادآور شد: برآوردمان این است که بتوانیم مرحله نهایی سی و هشتمین دوره مسابقات بینالمللی قرآن کریم را با توجه به تولید واکسن کرونا بهصورت حضوری برگزار کنیم.
قرهشیخلو در پایان از تمامی دستگاههای همکار در برگزاری مسابقات ملی و بینالمللی قرآن کریم جمهوری اسلامی ایران که نمایندگانشان هم در این مراسم حضور داشتند، تشکر کرد.
انتهای پیام