امروز: سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 25 جماد أول 1446 | 2024-11-26
کد خبر: 114417 |
تاریخ انتشار : 12 مهر 1395 - 9:59 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش ایسنا، فروزان فقیری، مجری طرح با بیان اینکه امروزه آلاینده‌های ناشی از حمل‌ونقل و صنایع، دو عامل مهم ایجاد آلودگی هوا در محیط‌های شهری و صنعتی هستند، گفت: هوایی که تنفس می‌کنیم ارتباط مستقیمی با سلامتی ما دارد. افزایش عوارض قلبی و عروقی از جمله اثرات […]

به گزارش مجله محیط زیست پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش ایسنا، فروزان فقیری، مجری طرح با بیان اینکه امروزه آلاینده‌های ناشی از حمل‌ونقل و صنایع، دو عامل مهم ایجاد آلودگی هوا در محیط‌های شهری و صنعتی هستند، گفت: هوایی که تنفس می‌کنیم ارتباط مستقیمی با سلامتی ما دارد. افزایش عوارض قلبی و عروقی از جمله اثرات آلودگی هوا بر سلامت انسان است.

وی، حذف و کاهش ریزگردها و آلودگی هوا در محیط‌های شهری و صنعتی را از جمله دغدغه‌های اصلی امروز  دنیا دانست که بدون ارزیابی علمی و داشتن اطلاعات کامل مرتبط با سنجش آلودگی‌ها دشوار خواهد بود و افزود: برای این منظور با بررسی و تحقیقاتی که انجام دادیم، اقدام به ارتقاء و تجهیز دستگاه قبلی خود با عنوان «سنجش آلودگی‌های محیطی با ثبت و کنترل از راه دور» به تکنولوژی هوشمند (IoT) کردیم.

فقیری ادامه داد: با استفاده از تکنولوژی (IoT) در دستگاه سنجش آلودگی‌های محیطی، موفق به ارائه یک سیستم سنجش آلودگی‌های محیطی با هزینه کمتر نسبت به نمونه خارجی و قابلیت‌های حمل آسان، اندازه‌گیری غلظت آلودگی هوا و گازهای تولید شده در صنعت بصورت لحظه‌ای و همچنین قابلیت اندازه گیری پارامترهای دیگری نظیر دما، فشار، رطوبت و گردوغبار شدیم.

مجری طرح با تاکید بر این که در این سیستم اطلاعات اندازه‌گیری شده توسط بلوتوث به صورت آنی به یک دستگاه گوشی اندروید منتقل شده و نمایش داده می‌شود، یادآور شد: کارآیی مهم، جدید و قابل توجه این نمونه تولید شده نسبت به تمام نمونه‌های موجود در بازار جهانی، هوشمندسازی (IoT) و ارتباط گوشی همراه با این دستگاه از طریق اینترنت است، به طوری که ارتباط بین دستگاه و گوشی (هر دو با قابلیت تحرک) و در هر فاصله‌ای امکان‌پذیر است.

وی خاطرنشان کرد: این دستگاه را علاوه بر استفاده شخصی در منازل و محیط‌های کاری، سازمان‌ها و مراکز عمومی شامل بیمارستان‌ها، مدارس و دانشگاه‌ها می‌توان در اندازه‌گیری گازهای تولید شده در واحدهای صنعتی و کارخانجات نیز مورد استفاده قرار داد.

بر اساس این گزارش، طراحی و ساخت این دستگاه با راهنمایی دکتر محمود قرآن نویس، رییس مرکز تحقیقات فیزیک پلاسما و دکتر هومن اخوان عضو هیأت علمی واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی صورت گرفته است.

انتهای پیام

Let’s block ads! (Why?)

ایسنا

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید