به گزارش صلح خبر، فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه مراسم رونمایی از پنجره واحد کسب و کار با اشاره به طرح ادغام بانکهای نظامی اظهار کرد: عملیاتی شدن ادغام بانکها در یک دستورالعمل ۳۰ بندی طراحی شده است که مباحث مربوط به ترازهای مالی و دیگر جزئیات به صورت مفصل در آن لحاظ شده است.
او همچنین با اشاره به بخشنامه بانک مرکزی درباره ادغام بانکهای نظامی ادامه داد: در حال برنامهریزی هستیم تا بتوانیم بدون بروز هیچگونه مشکلی ادغام بانکها را محقق کنیم تا بتوانیم محیطهای اقتصادی را شفافتر کنیم. در این باره سعی میکنیم تا بدون ایجاد مشکل برای سهامداران و سپردهگذاران کار ادغام را پیش ببریم.
دژپسند با بیان اینکه ادغام بانکها در یکدیگر از مدتها پیش برنامهریزی شده است، گفت که اعلام اجرایی شدن طرح ادغام بانکها بعد از شروع عملیاتی شدن آن نشانگر یک تدبیر مناسب برای جلوگیری از ایجاد تنش در حوزه پولی و بانکی است.
شناسایی مجوزهای زائد به عهده وزارت اقتصاد است
وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه شناسایی مجوزهای زائد به عهده وزارت اقتصاد است، گفت: در سازمان بورس نیز با اینکه خصوصیسازی است اما واقعیت این است که رئیس شورای عالی بورس شخص وزیر اقتصاد است که به همین دلیل ما در زمینه رفع موانع و مجوزهای زائد در این حوزه نیز ورود میکنیم.
او در نشست مراسم رونمایی از پنجره واحد کسب و کار با اشاره به یک وزارتخانه اظهار کرد: این وزارتخانه صدور ۴۴۰ مجوز را در اختیار داشت که خوشبختانه با حذف ۳۴۰ مورد از آنها موافقت شد. این مساله به خودی خود باعث سهولت سرمایهگذاری در آن حوزهها میشود.
دژپسند با اشاره به ضرورت ایجاد پنجره واحد برای کسب و کارها به تاریخچه این دست موضوعات نیز اشاره کرد و گفت: یکی از اقدامات خوب در این حوزه در دوران دولت دوم اصلاحات انجام شد و آن اصلاح قانون تجارت ۷۰ ساله بود که در آن موقع پیشبینی کردیم چگونه میتوانیم از فناوری اطلاعات استفاده کنیم.
همچنین در این مراسم محمد قاسم پناهی سرپرست سازمان امور مالیاتی بر ضرورت استفاده از سیستمهای برخط اطلاعاتی و ارتباطاتی تاکید کرد و گفت: ما در این رابطه سیستمهای برخط اطلاعاتی را بین بانکها، فعالان اقتصادی و سایر دستگاهها برقرار کردهایم که این مساله میتواند باعث ایجاد شفافیت هر چه بیشتر شود.
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی: در سال ۷۰ هزار میلیارد تومان مستمری پرداخت میکنیم
در ادامه محمدحسن زدا سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه اگر فقط یک ارتباط آنلاین بین سازمان امور مالیاتی و دیگر دستگاهها وجود داشته باشد، میتوانیم یک انقلاب عظیم در شفافسازی برنامهها انجام دهیم. برای مثال سازمان امور مالیاتی میتواند به صورت آنلاین از اطلاعات تأمین اجتماعی برای شناسایی مودیان مالیاتی خود استفاده کند.
او با بیان اینکه در حال حاضر ۴۲ میلیون نفر تحت پوشش سازمان تأمین اجتماعی هستند، گفت: از این تعداد یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر کارفرما داریم. در سال چیزی حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان مستمری پرداخت میکنیم. همچنین سالیانه حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان بابت هزینههای درمان پرداخت میشود.
انتهای پیام