امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 367030 |
تاریخ انتشار : 08 تیر 1399 - 19:01 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر صلح خبر/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: تعارضات و اختلافات بین منابع طبیعی با کشاورزان در خصوص اراضی کشاورزی سد راه جهش تولید است و به اقتصاد روستایی لطمه و آسیب وارد می‌کند. حجت‌الاسلام محمد سبزی امروز یکشنبه هشتم تیرماه در جریان بررسی مشکلات […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

صلح خبر/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: تعارضات و اختلافات بین منابع طبیعی با کشاورزان در خصوص اراضی کشاورزی سد راه جهش تولید است و به اقتصاد روستایی لطمه و آسیب وارد می‌کند.

حجت‌الاسلام محمد سبزی امروز یکشنبه هشتم تیرماه در جریان بررسی مشکلات مردم شهرهای غرق آباد و روستاهای چمران و سامان از توابع بخش نوبران ساوه در جمع خبرنگاران، بر اولویت‌بندی اجرای طرح‌ها و پروژه‌ها در مناطق محروم و روستایی متناسب با نیاز مردم تاکید کرد و افزود: با وجود اینکه برای تخصیص اعتبارات دولتی با محدودیت مواجه هستیم، اما اگر نیازسنجی و اولویت بخشی صورت گیرد می‌توان کارهای بزرگی را انجام داد.

وی به ظرفیت‌های بالقوه بخش نوبران اشاره کرد و افزود: باید با همگرایی و تلاش همه جانبه ظرفیت‌های این منطقه بویژه روستای چمران که افتخار استان، کشور و بخش نوبران است و همچنین پتانسیل‌های گردشگری روستای سامان بالفعل شود.

وی هدف برنامه دهگردشی را آشنایی با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های جوامع روستایی به منظور رفع مشکلات در چارچوب قانون دانست و افزود: آبادانی و رشد اقتصادی روستاها متاثر از کشاورزی و دامداری است ولی متاسفانه زندگی روستایی از تولید محوری به خوش نشینی حرکت می کند و لازم است با حمایت همه جانبه مولد بودن روستاها تقویت شود.

این نماینده مردم در خانه ملت در ادامه به اختلافات بین کشاورزان و منابع طبیعی در خصوص اراضی ملی اشاره کرد و بر اصلاح قوانین دست و پاگیر در این خصوص تاکید کرد و افزود: اگر قانون در خصوص اختلافات کشاورزان با منابع طبیعی ظالمانه است باید اصلاح شود و اگر مجریان قانون در اجرای قوانین کوتاهی می‌کنند باید به آنها تذکر داد و برخورد شود.

وی تصریح کرد: برخی قوانین دست و پاگیر که از گذشته وجود دارد مردم بویژه ساکنین مناطق روستایی را محدود کرده است. برای توسعه متوازن و عادلانه این قوانین مزاحم یا باید حذف شود یا زمینه اصلاح آنها فراهم شود. مجلس یازدهم و بویژه کمیسیون کشاورزی در تلاش است تا با قوانین کارآمد و راهگشا زمینه رضایتمندی مردم را فراهم کند.

نماینده مردم ساوه و زرندیه با تاکید بر اینکه اکثر روستاها گرفتار مشکلات منابع طبیعی هستند و باید برای برون رفت آنها از این مشکلات چاره‌اندیشی شود، افزود: روستانشینان انگیزه بالایی برای کشت گیاهان دارویی در کنار کشت محصولات زراعی و باغی دارند و واگذاری زمین و حل اختلافات بستر کشت گیاهان دارویی و تقویت اقتصاد و معیشت آنان را فراهم خواهد کرد. همچنین اصلاح شبکه‌های آبرسانی به دلیل فرسودگی خطوط انتقال از دیگر مطالبات مردم روستای سامان است.

وی با تاکید بر اینکه شکاف و فاصله بین مردم و حاکمیت آسیب‌زاست، تصریح کرد: ارتقای رضایتمندی شکاف بین مردم و حاکمیت را از بین برده و اعتماد عمومی به نظام را تقویت می‌کند.

حجت‌الاسلام سبزی در خصوص آنتن‌دهی ضعیف موبایل و مشکلات اینترنتی روستاها نیز گفت: با شیوع بیماری کرونا بخش اعظمی از آموزش های دانش آموزان از طریق فضای مجازی صورت می گیرد که در روستاها به دلیل آنتن‌دهی ضعیف تلفن همراه امکان استفاده از فضای مجازی وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید