علی رسولیان در گفتوگو با صلح خبر، با اشاره به استقرار بیش از ۴۶ هزار و ۸۲۲ واحد صنعتی کوچک و متوسط در شهرکها و نواحی صنعتی که بیش از ۸۷۳۲ مورد از آنها غیرفعال و راکد است، اظهار کرد: تا میانه اسفند ۱۴۳۷ واحد راکد مجددا راهاندازی شد که با توجه به برنامه این سازمان برای راهاندازی مجدد ۱۵۰۰ واحد، ۹۶ درصد این برنامه محقق شده است.
همچنین به گفته وی ٨٨ درصد برنامه تعداد اشتغال در برنامه یاد شده محقق شده، چراکه برنامه سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اشتغالزایی برای ۲۷ هزار نفر با راهاندازی واحدهای راکد بوده، اما تا میانه اسفند ماه ۲۳ هزار و ۸۷۰ شغل احیا شد.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران با بیان اینکه بیشترین و کمترین واحدهای احیا شده در آذربایجان شرقی با ۱۰۶ واحد و کمترین در زنجان با ۹ واحد بوده، تصریح کرد: ۵۹ درصد واحدهای غیرفعال به دلیل کمبود نقدینگی، ۱۶ درصد به دلیل فقدان بازار، ۳.۵ درصد به دلیل اختلاف شرکا، دو درصد به دلیل تامین مواد اولیه، دو درصد به دلیل نقصان ماشین آلات، ۰.۳ درصد به دلیل مشکلات قضایی و ۰.۲ درصد به دلیل مشکلات زیرساختی تولیدشان متوقف شده است. در این میان تولید ۱۷ درصد واحدها نیز به دلایل نامشخص متوقف شده است.
همچنین به گفته وی بیشترین واحدها، یعنی بیش از ۳۶۰۰ واحد در فاصله زمانی سال ۱۳۹۶ تا آذر ماه ۱۳۹۹ دچار رکود و توقف تولید شدند.
کمتر از ۳۰ درصد واحدها با بیش از ۷۰ درصد ظرفیت فعالیت میکنند
رسولیان همچنین درباره ظرفیت واحدهای فعال در شهرکهای صنعتی گفت: در حال حاضر نزدیک به ۱۴ هزار و ۹۰۰ واحد فعال، یعنی ۳۹ درصد از کل واحدهای فعال، در شهرکهای صنعتی با ظرفیت کمتر از ۵۰ درصد، بیش از ۱۳ هزار واحد معادل ۳۴ درصد واحدها با ظرفیت ۵۰ تا ۷۰ درصد و بیش از ۱۰ هزار واحد معادل ۲۷ درصد واحدها با ظرفیت بیش از ۷۰ درصد فعالیت میکنند.
به گزارش صلح خبر، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابع آن با دارا بودن ۵۰۱ شهرک و ۳۲۲ ناحیه صنعتی و سه منطقه ویژه اقتصادی درحال بهرهبرداری، ۷۸ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، شش شهرک فناوری، ۳۸ مرکز خدمات فنآوری و کسب و کار و بهرهبرداری از ۴۶ هزار و ۸۲۲ واحد صنعتی و ۳۰۷۸ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۴۱ هزار و ۵۵۸ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.
انتهای پیام