به گزارش صلح خبر، در آن دوره لاشه ۶۲ هزار “گیلهمات نوکقلمی” در سواحل اقیانوس آرام پیدا شد اما تصور میشود در آن حادثه تا یک میلیون پرنده از بین رفته باشند.
کارشناسان گفتند که بالا رفتن دمای آب به کمبود ماهی هایی منجر شد که پرندگان از آنها تغذیه می کنند. در همان دوره تلف شدن سایر ماهی ها، پرندگان و پستانداران گزارش شد.
این مطالعه که نتایج آن در نشریه علمی “پلاس وان” چاپ شده آشکار ساخت که این پرندگان دریایی احتمالا در اثر گرسنگی مردند که ناشی از گرمای بیش از حد آب در منطقه ای به طول ۱۶۰۰ کیلومتر در شمال شرقی اقیانوس آرام بین سال های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۶ بود.
افزایش دمای آب در این ناحیه بر منابع غذایی پرندگان تاثیر گذاشت، یعنی افت میزان پلانکتون به کاهش جمعیت ماهی های کوچکتر و افزایش رقابت از سوی سایر موجودات صیاد منجر شد.
بیش از سه چهارم گیله مات های تلف شده در خلیج آلاسکا کشف شدند اما شمار واقعی آنها احتمالا در حدود یک میلیون بوده چون معمولا فقط لاشه تعداد کمتری از پرندگان مرده در دریا به ساحل می رسد.
کارشناسان گفتهاند که مرگ انبوه گیلهماتها به طور پراکنده اتفاق می افتد اما آنها ابعاد حادثه ۲۰۱۵ و ۲۰۱۶ را “بی سابقه و حیرت انگیز” توصیف میکنند.
به گزارش بیبیسی، هیات تغییرات اقلیمی سازمان ملل سال پیش دریافت که موج های گرما در دریاها احتمالا در آینده به دفعات بیشتر خواهند بود.
انتهای پیام