امروز: شنبه, ۷ مهر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 25 ربيع أول 1446 | 2024-09-28
کد خبر: 439795 |
تاریخ انتشار : 09 خرداد 1400 - 18:26 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر نخستین دارویی که ادعا می‌شود روند فراموشی در بیماران آلزایمری را کند می‌کند در صورت تایید نهادهای بهداشتی ایالات متحده، تا سال ۲۰۲۲ میلادی در انگلیس از طریق سازمان خدمات ملی سلامت در دسترس عموم قرار خواهد گرفت. به گزارش صلح خبر، شرکت بایوژن می‌گوید داروی ساخت این شرکت موسوم […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

نخستین دارویی که ادعا می‌شود روند فراموشی در بیماران آلزایمری را کند می‌کند در صورت تایید نهادهای بهداشتی ایالات متحده، تا سال ۲۰۲۲ میلادی در انگلیس از طریق سازمان خدمات ملی سلامت در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

به گزارش صلح خبر، شرکت بایوژن می‌گوید داروی ساخت این شرکت موسوم به “آدوکانومب”، در صورت تایید تا ماه آینده میلادی (ماه ژوئن)، نخستین دارویی خواهد بود که «زوال بالینی حافظه» بیماران را در مراحل اولیه آلزایمر کاهش می‌دهد.

این دارو امید را در دل بیمارانی زنده می‌کند که در مراحل اولیه شایع‌ترین نوع زوال عقل قرار دارند.

این دارو که می‌تواند کشفی بی‌سابقه باشد و اولین داروی جدید آلزایمر پس از حدود دو دهه است، قادر به درمان یا معکوس کردن روند این بیماری نیست اما محققان امیدوارند بتواند روند پیشرفت آن را کمی کندتر کند.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده روز هفتم ژوئن تصمیم خود را در مورد تایید یا رد مجوز مصرف این دارو اعلام خواهد کرد.

به گزارش روزنامه دیلی میرر، در صورت تایید این سازمان این دارو در انگلیس نیز تا پاییز امسال (۲۰۲۱) مجوز می‌گیرد و تا سال آینده از طریق سازمان خدمات ملی سلامت در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.

زوال عقل موجب کاهش مداوم کارایی مغز می‌شود که ممکن است بر حافظه، سرعت تفکر، تکلم، حال روانی و حرکت بدن اثرگذار باشد.

به نوشته روزنامه ایندیپندنت، آدوکانومب تولید شرکت بایوژن واقع در ماساچوست است و به پاکسازی مغز از خوشه‌های مضر پروتئینی موسوم به بتاآمیلویید کمک می‌کند.

محققان سال گذشته (۲۰۲۰) پژوهش‌های بالینی این دارو را متوقف کردند زیرا به گمان آنها بی‌نتیجه بود. اما بایوژن بعدا اعلام کرد در تحلیل نتایج اولیه «اشتباه» کرده است و داده‌های بعدی نشان داد مصرف دوز بالاتر این دارو مفید و اثرگذار است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید