این ستاره در گفتوگو با صلح خبر درباره نمایش جدیدش که نام آن «ایوب خان» است، توضیح داد: این نمایش خیابانی نیست ولی بیرون از سالن اجرا میشود و به نوعی تئاتر بیرونی است که برای اجرای آن دنبال فضاهای مختلفی هستم مانند پارک، جنگل، کویر، کنار دریا، کاروانسرا و …
او با اشاره به اینکه این نمایش برای اجرا در مکانها و فضاهای مختلفی آماده میشود، افزود: این اثر برای من نوعی آزمایش است که با اجرای آن متوجه میشویم تغییر مکان و زمان اجرا چقدر بر بافت دراماتیک نمایش و زیباییشناسی آن تاثیر دارد.
این مدرس تئاتر یادآوری کرد: این نکته را بارها در آموزشهای تئوریک خواندهایم ولی دوست داشتم آن را به صورت عملی هم بیازماییم.
دژاکام که تمرین این نمایش را به وسیله اسکایپ انجام میدهد، توضیح داد: ویژگی این نمایش حضور تکنفره هنروران است و حتی اگر دو ستاره رو به روی هم باشند، زیباییشناسی کار اقتضا میکند که با فاصله زیادی از یکدیگر قرار بگیرند.
او ادامه داد: جالب اینجاست که ما تمرین این نمایش را پیش از شروع کرونا آغاز کردیم ولی برخی از ویژگیهای آن متناسب با این دوران شد. البته گاهی تمرینهای حضوری هم داریم ولی تعداد هنروران کم است و با فاصله زیاد از یکدیگر قرار میگیرند.
این ستاره همچنین تصمیم دارد علاوه بر تغییر مکان اجرا، زمان اجرای نمایشش را هم مدام تغییر بدهد به طوری که این نمایش در ساعتهای گوناگون شبانهروز مانند بامداد، پیش از ظهر، غروب، نیمهشب و … اجرا شود.
دژاکام که قصد دارد اجرای خود را در جنگل آغاز کند، درباره زمان و مکان احتمالی نخستین اجرای خود توضیح داد: هنوز زمان اجرایمان مشخص نیست ولی برای شروع اجراها ، جنگلهای سعدآباد و دربند را مناسب میدانم. دوست دارم اجرا را در جنگل شروع کنیم و در مرحله بعد به کویر و پس از آن به کنار دریا برویم.
این کارگردان با تاکید بر اینکه مخاطب این نمایش محدود خواهد بود، افزود: در هر اجرا بین سی تا چهل تماشاگر خواهیم داشت چراکه تئاترمان، لابراتواری است. ضمن اینکه تمام پروتکلهای بهداشتی را رعایت خواهیم کرد.
به گفته او، این نمایش، ماجرای قتل دختر جوانی است و پسربچهای که به دنبال انگیزه این قتل است، از افراد گوناگونی سوال میکند و هر کس قصه خود را بیان میکند. به نوعی شبیه داستان فیل در تاریکی است که البته ساختار متفاوتی دارد.
دژاکام درباره گروه هنروران این نمایش نیز گفت: همه اعضای گروه، هنرجویانم هستند و با هر یک در چندین پروژه، همکاری داشتهایم. البته در کنار هنروران بزرگسال، یک ستاره کودک هم داریم که نقش پسربچه را بازی میکند.
سرپرست گروه تئاتر «ماهان» در پایان صحبتهای خود یادآوری کرد: میگویند عبادت جمعی در مقایسه با عبادت فردی ارزش بیشتری دارد و اندیشیدن هم از سالها عبادت، گرانبهاتر است. از آنجا که تئاتر، هم جمعی است و هم مبتنی بر اندیشه، حرمت بسیار بالایی دارد. امیدوارم خداوند دست لطفی بر سر ما بکشد که بتوانیم تئاترمان را کنار مردم اجرا کنیم.
انتهای پیام