امروز: یکشنبه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 11 شعبان 1446 | 2025-02-09
کد خبر: 367393 |
تاریخ انتشار : 10 تیر 1399 - 16:33 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تأکید کرد: برای اینکه منابع طبیعی به عنوان ثروت های عمومی و انفال حفظ شود و به سلامت در اختیار آیندگان قرار گیرد، انتقال مالکیت آن به اشخاص حقیقی و حقوقی و تبدیل ثروت‌های عمومی به خصوصی اشتباهی استراتژیک است. به گزارش […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تأکید کرد: برای اینکه منابع طبیعی به عنوان ثروت های عمومی و انفال حفظ شود و به سلامت در اختیار آیندگان قرار گیرد، انتقال مالکیت آن به اشخاص حقیقی و حقوقی و تبدیل ثروت‌های عمومی به خصوصی اشتباهی استراتژیک است.

به گزارش صلح خبر مسعود منصور که در مراسم تکریم و معارفه مدیران کل پیشین و جدید منابع طبیعی استان تهران سخن می‌گفت افزود: همانگونه که مقام معظم رهبری نیز تأکید کرده‌اند منابع طبیعی باید در قالب ثروت عمومی حفظ شود و برای نسل‌های بعدی هم بماند که با توجه به منویات ایشان، حفظ، احیا، توسعه و بهره‌برداری اصولی از این منابع ارزشمند به عنوان اقدامی استراتژیک به جدیت از سوی سازمان جنگل‌ها دنبال می شود تا همه مردم از این منابع منتفع شوند.

وی با بیان اینکه وظیفه اصلی سازمان جنگل‌ها حفاظت از عرصه‌های ملی است، وجه قالب در امر حفاظت را وجه فنی دانست و اظهارکرد: در کنار حفاظت فیزیکی و برخوردهای قضائی و قانونی با متعرضان به عرصه‌های ملی و بازگشت اقتدار حفاظتی به عرصه‌های منابع طبیعی که به‌شدت در دستور کار قرار دارد، سازمان جنگل‌ها به وجه فنی در حفاظت از عرصه‌های ملی نگاه و توجه ویژه‌ای داشته است تا فعالیت‌های منابع طبیعی به صورت ضابطه‌مند انجام شود.

منصور درباره وجه فنی حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی برای نمونه به اجرای طرح‌های مرتعداری اشاره کرد و یادآور شد: وقتی در سطح مراتع که بزرگترین اکوسیستم تحت مدیریت سازمان جنگل‌ها است طرح‌های مرتعداری توسط مجریان این طرح‌ها اجرا می‌شود، علاوه بر بهره برداری و انجام عملیات احیائی از سوی مجریان، مقوله حفاظت از این عرصه‌ها نیز شکل می‌گیرد و ما نقش نظارتی را در اجرای این طرح‌ها خواهیم داشت.

وی ادامه داد: در سال جهش تولید ۹ محور کاری با عنوان «طرح ۹ در ۹۹» تدوین و به همه ادارات کل منابع طبیعی استان‌ها جهت اجرا ابلاغ شده است که با برنامه‌ریزی و اجرای این طرح‌ها اقدامات سازمان جنگل‌ها از سرعت قابل توجهی برخوردار می‌شود.

منصور به برخی هدفگذاری‌ها برای اقدامات پیش رو اشاره کرد و گفت: با توجه به ضرورتی که احساس می‌شود امسال اجرای طرح کاداستر برای ۳۲ میلیون هکتار از اراضی ملی کشور هدفگذاری شده و در خصوص زراعت چوب که از منظر تولید، اشتغال و حفاظت بسیار مهم است برای ۳۰ هزار هکتار پیش بینی شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان تهران رئیس سازمان جنگل ها با تأکید بر تهیه طرح‌های مرتعداری به صورت تلفیقی و چند منظوره تصریح کرد: مراتع بستر مناسبی برای تولید و پرورش گیاهان داروئی محسوب می شوند که امسال در نظر است برای ۱۵ میلیون هکتار از مراتع طرح‌های مرتعداری تهیه شود.

وی در پایان گفت: در استان تهران علاوه بر اقدامات جهشی که در حال انجام است، مواردی همچون دامنه جنوبی البرز که دارای پشتوانه قانونی و معنوی است باید از لحاظ بعد حقوقی و حفاظتی مد نظر جدی قرار گیرد و موضوع احاله مدیریت بهره وری بوستان‌های جنگلی نیز تعیین تکلیف شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید