امروز: شنبه, ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 7 شوال 1446 | 2025-04-05
کد خبر: 440613 |
تاریخ انتشار : 13 خرداد 1400 - 12:23 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر رئیس پژوهشگاه صنعت نفت از آغاز فاز اول پایلوت طرح ازدیاد برداست نفت از طریق تزریق نانو سیال در چاه ۱۰ میدان نفتی بلال خبر داد. به گزارش صلح خبر، دکتر جعفر توفیقی با بیان اینکه ایران یکی از کشورهای بزرگ دارای ذخایر نفت و گاز در دنیا است، […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

رئیس پژوهشگاه صنعت نفت از آغاز فاز اول پایلوت طرح ازدیاد برداست نفت از طریق تزریق نانو سیال در چاه ۱۰ میدان نفتی بلال خبر داد.

به گزارش صلح خبر، دکتر جعفر توفیقی با بیان اینکه ایران یکی از کشورهای بزرگ دارای ذخایر نفت و گاز در دنیا است، افزود: به همین علت اجرای پروژه‌های ازدیاد برداشت برای کشور بسیار حائز اهمیت است و از سوی دیگر، این گونه پروژه‌ها از دانش فنی و پیشرفت‌های تکنولوژی و همچنین ارزش افزوده اقتصادی بسیاری برخوردار است.

وی با بیان این که یکی از اولویت‌های وزارت نفت در سال‌های گذشته توسعه پروژه‌های ازدیاد برداشت بوده است، اظهار کرد: در همین زمینه مطالعات ده‌ها میدان نفتی در کشور با هدف ازدیاد برداشت به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی واگذار شده است، اگرچه پژوهشگاه صنعت نفت، با توجه به ماموریت اصلی و ذاتی خود، قبل از واگذاری پروژه‌های ازدیاد برداشت به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، در این زمینه تحقیق و توسعه را در دستور کار خود قرار داده است.

توفیقی طراحی، ساخت و دستیابی به فناوری نانو سیال را یکی از پروژه‌های محققین پژوهشگاه دانست و یادآور شد: این طرح در راستای ازدیاد برداشت اجرایی شده و در دستور کار این مجموعه قرار گرفته است که خوشبختانه این پروژه با کارفرمایی شرکت نفت فلات قاره و مدیریت پژوهش و فناوری شرکت ملی نفت در پژوهشگاه آغاز شده و امروز نیز به ثمر رسیده است.

رییس پژوهشگاه صنعت نفت خاطر نشان کرد: دانش فنی نانو سیالی که توسط محققین پژوهشگاه صنعت نفت توسعه داده شده است، هم‌اکنون به یکی از چاه‌های سکوی نفتی بلال تزریق شده و دوره مطالعات میدانی خود را طی می‌کند و امید است در اثر عبور از این تست‌های میدانی مراحل توسعه و تکمیل آن نیز به سرعت صورت گیرد.

توفیقی ادامه داد: این پروژه علاوه بر دستاوردهایی که از نظر علمی، فنی و ازدیاد برداشت به همراه داشته است، جایگاه پژوهشگاه را در میان مدیران و کارشناسان صنعت نفت ارتقاء خواهد داد و اعتماد آن‌ها را نیز همانند گذشته جلب خواهد کرد و همواره پژوهشگاه این آمادگی را دارد که پروژه‌های مشابه را در تمامی سطوح و با بهترین تکنولوژی‌های روز طراحی و به صنعت، ارائه و شرایطی را فراهم کند که صنعت نفت به عنوان بزرگ‌ترین صنعت کشور بتواند از آخرین دانش و فناوری‌های روز برخوردار شود.

به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه صنعت نفت، اجرای پایلوت عملیات تزریق نانوسیال به مخزن سورمه میدان نفتی بلال آغاز شده و این عملیات در گام نخست با هدف تزریق ۱۸ هزار بشکه نانوسیال در چاه ۱۰ این میدان در دستور کار است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید