امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 112048 |
تاریخ انتشار : 31 شهریور 1395 - 10:54 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:عصب‌شناس ایتالیایی که قصد دارد اولین جراحی پیوند سر انسان را اجرا کند، به همراه گروهی از دانشمندان آمریکایی و کره‌ای مقاله‌هایی منتشر کرده که در آنها ادعا شده‌است وی توانسته این جراحی پیوند را روی موش‌ها و یک سگ انجام دهد. براساس گزارش […]

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:
عصب‌شناس ایتالیایی که قصد دارد اولین جراحی پیوند سر انسان را اجرا کند، به همراه گروهی از دانشمندان آمریکایی و کره‌ای مقاله‌هایی منتشر کرده که در آنها ادعا شده‌است وی توانسته این جراحی پیوند را روی موش‌ها و یک سگ انجام دهد.

براساس گزارش نيوساينتيست، در اين مقاله‌ها كه در نشريه Surgical Neurology International منتشر شده‌اند، توضيح داده شده كه محققان كره جنوبي و آمريكا از تركيب شيميايي به نام پلي‌اتيلن گليكول يا PEG براي اتصاد مجدد نخاع حيوانات استفاده كرده‌اند.

جراح جنجالي كه هدايت اين جراحي‌ها را به عهده داشت، سرجيو كاناوارو از سال 2015، زماني كه ادعا كرد پيوند سر انسان كاري شدني است، شهرت زيادي پيدا كرد، به ويژه اينكه اعلام كرد قصد دارد اين جراحي را تا سال 2017 عملي كند.

به گفته وي در اين جراحي سر گيرنده از بدن جدا شده سر اهدا كننده به آن پيوند زده مي شود، پيوند اصلي در اين جراحي اتصال دو سر نخاع است كه شبيه به دو دسته اسپاگتي هستند. كاناوارو براي عملي ساختن اين جراحي قصد دارد منطقه پيوند را با تركيب شيميايي PEG شستشو دهد و براي چنيدن ساعت آن را به محل پيوند تزريق كند زيرا اين ماده باعث مي‌شود بافت چربي موجود در بافت‌هاي مورد نظر با يكديگر تلفيق شوند.

اولين آزمايش اين جراحي روي يك ميمون انجام شد كه چندان موفقيت‌آميز نبود زيرا مقاله‌اي از آن منتشر نشد و ميمون نيز تنها 20 ساعت زنده‌ماند.

باوجود اينكه هيچ مدركي مبني بر عملي بودن چنين جراحي وجود ندارد، مردي روس مبتلا به بيماري مغزي نخاعي پذيرفته تا در اين جراحي به عنوان مدل آزمايشي مورد استفاده قرار گيرد.

دانشمندان آمريكايي دانشگاه رايس در هيوستون آمريكا كه يكي از مقاله‌هاي جديد را منتشر كرده‌اند، با افزودن نانونوارهاي گرافني به PEG تلاش كرده‌اند تاثيرگذاري آن را افزايش دهند، ذراتي كه عملكردي مشابه چارچوبي عصبي را دارند و رشد نورون‌ها را تسريع مي‌كنند.

دانشمندان كره‌اي دانشگاه كنكوك نير تركيب جديدي از PEG را روي پنج موش آزمايش كردند كه چهار مورد از اين آزمايش‌ها به مرگ موش‌ها منجر شد. موش پنجم پس از دو روز از جراحي، حركات كمي از خود نشان داد و پس از دو هفته توانست كامل حركت كرده، بايستد و غذا بخورد.

تصاوير ويديويي كه به تازگي از آخرين آزمايش اين دانشمندان منتشر شده سگي را نشان مي‌دهد كه پس از سه هفته از جراحي پيوند نخاع، كه به ادعاي دانشمندان 90 درصد از آن قطع شده‌بود، درحال راه رفتن است.

اما اين مقاله‌ها هنوز نتوانسته‌اند دانشمندان ديگر را متقاعد كنند، زيرا به گفته منتقدان،‌اين سگ تنها يك مورد بوده‌است و بدون وجود شرايط كنترل نمي‌توان اطلاعات زيادي از يك مورد موفق به دست آورد.

با اين همه اين نتايج تاثيري بر تصميم كاناوارو ندارد و به هرحال وي قصد دراد در سال 2017 اولين جراحي پيوند سر جهان را انجام دهد.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید