امروز: یکشنبه, ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 8 شوال 1446 | 2025-04-06
کد خبر: 250824 |
تاریخ انتشار : 30 دی 1397 - 19:05 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص جلسه امروز کمیسیون آموزش مجلس اعلام نمود: یکی از طرح‌های ارجاعی به کمیسیون اموزش به عنوان کمیسیون فرعی طرح نحوه تشکیل اجتماعات و برگزاری راهپیمایی‌ها بود که در آن مقرر شده است اجتماعات در داخل دانشگاه‌های تابع قانون خاص خودشان باشد. […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در خصوص جلسه امروز کمیسیون آموزش مجلس اعلام نمود: یکی از طرح‌های ارجاعی به کمیسیون اموزش به عنوان کمیسیون فرعی طرح نحوه تشکیل اجتماعات و برگزاری راهپیمایی‌ها بود که در آن مقرر شده است اجتماعات در داخل دانشگاه‌های تابع قانون خاص خودشان باشد.

میرحمایت میرزاده در گفت‌وگو با صلح خبر در خصوص جلسه امروز کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: اعضای کمیته اعمال ماده ٢٣٤ در مورد تخلفات احتمالی در پذیرش دانشجویان در دانشگاه آزاد مشخص شدند. آقای دهمرده، خانم سعیدی، آقای احمدی لاشکی، آقای میرزاده، آقای زاهدی، آقای بیرانوند، آقای عباسی و آقای کوچکی نژاد انتخاب شدند.

وی افزود: دومین موضوع در خصوص قانون  استخدام حق التدریسان نهضت یار بود که پیشتر آن را تصویب کرده بودیم. قرار است دولت  آیین نامه مربوطه را بنویسد، مقرر شده بود برای نوشتن این آیین نامه دو نفر از اعضای کمیسیون حضور داشته باشند که آقایان بیرانوندی و محمدی در این خصوص انتخاب شدند.

میرزاده ادامه داد: همچنین گزارشی را از کمیته بودجه و آخرین وضعیت بودجه در جلسه امروز داشتیم، اعضای کمیسیون تلفیق کمیسیون آموزش نظرات دوستان را در خصوص بودجه شنیدند. موضوع بعدی در خصوص گزارشی از معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری وزارت صنعت بود، این گزارش در خصوص طرح تقویت ارتباط میان صنعت و دانشگاه بود، در این طرح به دنبال این هستند که تسهیلاتی به دانشجویان و اساتید ارائه دهند.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس تصریح کرد: به عنوان کمیته فرعی ٤ طرح به ما ارجاع شده بود، طرح الحاق دو ماده به قانون مجازات اسلامی؛ درمورد فرقه‌ها و گروه‌های انحرافی بود، از سوی کمیسیون پیشنهاد شد تبصره ٢ ماده ٥٠٠ مکرر آن ‌ حذف شود چرا که این تبصره در خصوص تشکیل کلاس‌ها برای رد این جریانات انحرافی بود، دوستان معتقد بودند برگزاری چنین کلاس‌هایی نیز می‌تواند موجب ایجاد یکسری تبلیغ جریانات دیگر انحرافی و سوء استفاده شود.

وی افزود: طرح دیگر طرح مبارزه با تبعیض نژادی و تنفر قومی بود، در ماده ١٤ به  صداوسیما، آموزش و پرورش، آموزش عالی، سازمان تبلیغات، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و وزارت بهداشت و درمان گفته شده بود که  تبلیغ یا تدریس مربوط به تبعیض نژادی و تنفر قومی نداشته باشند، مقرر شد در این خصوص ضمانت اجرایی برای متخلفین این موضوع از سوی کمیسیون حقوقی مشخص شود.

میرزاده اظهار کرد: طرح دیگر  طرح نحوه تشکیل اجتماعات و برگزاری راهپیمایی‌ها بود که در تبصره 3 ماده 3 آن مقرر شد که دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در داخل دانشگاه در اجتماعات و راهپیمایی‌ها تابع قوانین مربوط به خودشان باشند. طرح چهارم طرح اصلاح موادی از قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری بود، ماده ٧ آن تصویب شد، این ماده بیان می کند شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی در کنار شورای امنیت ملی برای تعیین معیارهایی برای آموزش فرهنگی و علمی فعالیت کنند.

انتهای پیام

خبرنگار: پدرام خسروانی
دبیر: محمد نوراللهی

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید