امروز: سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 16 ذو القعدة 1446 | 2025-05-13
کد خبر: 221329 |
تاریخ انتشار : 26 بهمن 1396 - 2:27 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر استاد علوم سیاسی دانشگاه سنت توماس هوستون گفت: سیاست های حمایت گرایانه تجاری آمریکا به اقتصاد جهانی و اقتصاد خود این کشور آسیب خواهد زد. به گزارش صلح خبر، جان تیلور – استاد علوم سیاسی دانشگاه سنت توماس هوستون – به خبرگزاری شینهوا گفت: اگر برای حمایت گرایی، تعرفه گمرکی وارداتی اعمال […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

استاد علوم سیاسی دانشگاه سنت توماس هوستون گفت: سیاست های حمایت گرایانه تجاری آمریکا به اقتصاد جهانی و اقتصاد خود این کشور آسیب خواهد زد.

به گزارش صلح خبر، جان تیلور – استاد علوم سیاسی دانشگاه سنت توماس هوستون – به خبرگزاری شینهوا گفت: اگر برای حمایت گرایی، تعرفه گمرکی وارداتی اعمال کنید، تنها به اقتصاد خودتان لطمه نخواهید زد بلکه در نهایت به اقتصاد جهانی لطمه خواهید زد و این موضوع نگران کننده است.

وی با اشاره به موانع ایجاد شده برای فعالیت شرکت های چینی در آمریکا گفت: چنین اقدامی باعث کاهش سرمایه گذاری مستقیم خارجی در آمریکا خواهد شد که برای اقتصاد این کشور موضوعی کلیدی است.

تیلور که معتقد است راهی برای فرار از جهانی شدن وجود ندارد گفت: باید در همکاری های اقتصادی مشارکت کرد.

وزارت بازرگانی آمریکا در تازه ترین اقدام حمایت گرایانه دولت ترامپ، تحقیقات ضد دامپینگ و تعرفه های ضد وارداتی را در خصوص واردات لوله های جوش داده شده با قطر بزرگ آغاز کرده است. این وزارتخانه اعلام کرده است در پاسخ به درخواست هایی که توسط چند شرکت آمریکایی ارائه شد، این تحقیقات محصولات کشورهای کانادا، چین، یونان و کره جنوبی را هدف قرار خواهد داد.

چین از آمریکا خواسته که مانع استفاده از محدودیت های تجاری شود. 

وانگ هجون- رئیس دفتر بازرسی و تحقیقات بازرگانی وزارت بازرگانی چین – در بیانیه ای گفت: چین نسبت به رویکرد یک جانبه حمایت گرایانه آمریکا در خصوص محصولات فولادی نگران است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید