امروز: پنجشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 27 جماد أول 1446 | 2024-11-28
کد خبر: 154460 |
تاریخ انتشار : 09 خرداد 1396 - 15:22 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛ ابتلای کادر درمانی بیمارستانی اصفهان به تب کنگو تکذیب شد/جای هیچ نگرانی وجود ندارد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، عباس زارع نژاد، در رابطه با آخرین وضعیت بیماری تب کنگو گفت: این بیماری، که در فصل های گرم سال شیوع پیدا می کند، […]

به گزارش مجله اجتماعی پایگاه صلح خبر ؛

ابتلای کادر درمانی بیمارستانی اصفهان به تب کنگو تکذیب شد/جای هیچ نگرانی وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، عباس زارع نژاد، در رابطه با آخرین وضعیت بیماری تب کنگو گفت: این بیماری، که در فصل های گرم سال شیوع پیدا می کند، بیماری مشترک میان دام و انسان بوده و 20 سال قبل در کشور دیده شده است.

وی گفت: امسال مبتلایان و کشته شدگان بر اثر این بیماری، روند کاهشی نسبت به دوره های گذشته داشته است. عامل انتقال این بیماری دام آلوده است که از مسیرهای غیر بهداشتی تهیه شده، بنابراین این بیماری از طریق گوشتی که از مراکز فروش معتبر تهیه شده و دارای تایید دامپزشکی و وزارت بهداشت است، منتقل نمی شود.

زارع نژاد گفت: تب کنگو تاکنون 31 مورد ابتلا در چند استان کشور داشته که از این تعداد 3 نفر کشته شده اند. با اینکه تب کنگو یک بیماری کشنده است اما اگر ابتلا به این بیماری به موقع تشخیص داده شده و به مراکز درمانی مراجعه شود، قابل درمان است زیرا امکانات درمان و داروهای ویژه این بیماری در کشور موجود است.

او گفت: به عنوان مثال این بیماری در زاهدان به دلیل کشتار آلوده دام 19 مورد ابتلا داشت که با تشخیص و درمان به موقع آن، هر 19 فرد مبتلا نجات یافته و درمان شدند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور در پاسخ به این سوال که برخی خبرها حاکی از آن است که تعدادی از کادر درمانی در اصفهان به این بیماری مبتلا شده اند، آیا این خبر صحت دارد؟ تاکید کرد: این خبر تکذیب شده است و تاکنون هیچ یک از کادرهای درمانی بیمارستان‌ها به این بیماری مبتلا نشده اند.

وی در ادامه توصیه کرد: برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری، مردم از گوشت‌هایی که از طریق ذبح مستقیم تهیه شده استفاده نکنند، باید از گوشت هایی استفاده شود که دارای تاییدیه دامپزشکی بوده و از مراکز معتبر عرضه گوشت خریداری شود. هم چنین این بیماری از طریق گوشت پخته منتقل نشده و تنها در صورتی انتقال پیدا می کند که گوشت خام تهیه شده حامل «کنه» این بیماری بوده و در زمان پاک کردن و شست و شوی این گوشت منتقل شود.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، با اشاره به نوع دفن کشته شدگان بر اثر ابتلا به این بیماری گفت: به دلیل اینکه این بیماری قابلیت شیوع دارد، باید مانند هر بیماری دیگری از این دست، به عنوان مثال آنفولانزای پرندگان، با حساسیت ویژه و کاملا بهداشتی مراحل دفن صورت بگیرد، هم چنین این نوع دفن کاملا بهداشتی بوده و برای کنترل شیوع این بیماری ضروری است.

۴۲۲۳۵

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید