امروز: سه شنبه, ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 2 ذو القعدة 1446 | 2025-04-29
کد خبر: 309428 |
تاریخ انتشار : 28 شهریور 1398 - 7:32 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر برای خرید لوازم‌التحریر در بازار بزرگ تهران باید به بازار بین‌الحرمین که در نزدیکی مسجد امام خمینی (ره) واقع شده بروید. با توجه به اینکه فقط چند روز تا بازگشایی مدارس باقی مانده، بازار شلوغ به نظر می‌رسد؛ به‌طوری‌که در مقابل بیشتر مغازه‌ها حداقل پنج نفر در حال انتخاب […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

برای خرید لوازم‌التحریر در بازار بزرگ تهران باید به بازار بین‌الحرمین که در نزدیکی مسجد امام خمینی (ره) واقع شده بروید. با توجه به اینکه فقط چند روز تا بازگشایی مدارس باقی مانده، بازار شلوغ به نظر می‌رسد؛ به‌طوری‌که در مقابل بیشتر مغازه‌ها حداقل پنج نفر در حال انتخاب ابزار و لوازم مورد نیاز فرزندان خود هستند.

به گزارش صلح خبر، با این حال فروشندگان می‌گویند که امسال تعداد مراجعه‌کنندگان به بازار لوازم‌التحریر، کمتر از افرادی است که هر سال در آستانه بازگشایی مدارس برای خرید لوازم‌التحریر به این بازار مراجعه می‌کردند.

یک فروشنده در این زمینه می‌گوید: “سال‌های قبل مردم در این روزها لوازم‌التحریر مورد نیاز یک سال خود را می‌خریدند، اما با توجه به کم شدن قدرت خرید، امسال خریداران تنها یک عدد از هر قلم کالا می‌برند.”

به سراغ یکی دیگر از مغازه‌داران می‌رویم تا قیمت برخی اجناس را بپرسیم؛ او نیز وقتی صحبت به وضعیت بازار می‌رسد، می‌گوید “مشتریان بیشتر اجناس ارزان‌قیمت را میخرند. از طرف دیگر مثل سال‌های گذشته تعداد بالا هم خرید نمی‌کنند.”

آیا واردات لوازم‌التحریر واقعا ممنوع است؟!

مسئله دیگری که در این بازار جلب توجه می‌کند، وفور جنس‌های خارجی است. معمولا فروشندگان گران‌ترین قیمت هر قلم کالا را برند آلمانی آن معرفی می‌کنند.

یکی از فروشندگان درباره اینکه چگونه با وجود ممنوعیت واردات لوازم‌التحریر، این اجناس به راحتی در بازار بزرگ تهران قابل دسترسی است، می‌گوید:” برخی شرکت‌های واردکننده لوازم‌التحریر نمایندگی خاورمیانه را در اختیار دارند و سالانه بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار جنس وارد می‌کنند، بنابراین کسی نمی‌تواند مقابل آن‌ها بایستد.”

به گفته این مغازه‌دار، مدادرنگی‌هایی در بازار هست که هر رنگ آن‌ها ۱۸ هزار تومان به فروش می‌رسد و اینگونه اجناس در انحصار کشور آلمان است.

فروشنده دیگری هم معتقد است که ایران تکنولوژی تولید برخی از اجناس بازار لوازم‌التحریر از جمله مداد و اتود را ندارد و در مواردی تنها می‌تواند مونتاژکننده باشد.

همچنین به گفته این فروشنده، برندهای چینی که سعی کردند انحصار آلمان را در این بازار بشکنند، نتوانستند مغز و چوب مداد را با کیفیت عالی تولید کنند.

این وضعیت در حالی است که مشاهدات میدانی از بازار لوازم‌التحریر نشان می‌دهد که برای خرید و پر کردن یک جامدادی (شامل مداد مشکی و قرمز، اتود، پاک‌کن، تراش، خودکار آبی و قرمز و خط‌کش) باید حداقل حدود ۱۷ هزار تومان و حداکثر ۲۱۸ هزار تومان هزینه کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید