امروز: پنجشنبه, ۸ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 2 ذو الحجة 1446 | 2025-05-29
کد خبر: 268804 |
تاریخ انتشار : 12 فروردین 1398 - 11:00 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر آیا میدانستید که عدد پی طبق قانون ۳.۲ شده بود؟ صلح خبر – سجاد جوهردلوری: مقدار عدد گنگ پی ۳.۱۴۱۵۹۲۶۵۳ میباشد؛ همیشه همین بوده و همیشه همین خواهد بود؛ با ارقام اعشاری نامحدود. مقدار محیط یک دایره تقسیم بر قطرش همواره پی و مقدار پی همواره ۳.۱۴۱۵۹ خواهد بود؛ […]

به گزارش مجله سرگرمی صلح خبر

آیا میدانستید که عدد پی طبق قانون ۳.۲ شده بود؟

صلح خبر – سجاد جوهردلوری: مقدار عدد گنگ پی ۳.۱۴۱۵۹۲۶۵۳ میباشد؛ همیشه همین بوده و همیشه همین خواهد بود؛ با ارقام اعشاری نامحدود. مقدار محیط یک دایره تقسیم بر قطرش همواره پی و مقدار پی همواره ۳.۱۴۱۵۹ خواهد بود؛ با همان ارقام اعشاری نامحدود. اما این موضوع باعث نشد که شخصی به نام ادوارد گودوین برای باز تعریف آن به ۳.۲ و البته به صورت قانونی تلاش نکند.

آیا میدانستید که عدد پی طبق قانون ۳.۲ شده بود؟

این فرد بدون شک یا بسیار شوخ بوده یا اینکه ریاضیدانی ساده و آماتور که گمان میکرده تغییری سرنوشت‌ساز انجام داده است. به هر صورت این قصه‌ی عجیب حقیقت دارد. در سال ۱۸۹۷ گودوین بر این باور بود که مقدار جدید و صحیح و دقیق پی را پیدا کرده است و در تلاش بود تا این کشف! خود را به شکل قانون در بیاورد.

گودوین به خصوص باور داشت که توانسته است با موفقیت دایره را چهارگوش کند؛ چهار گوش کردن دایره معماییست که از زمان یونان باستان ریاضیدانان را مشغول خود کرده است. این معما به این معناست که بتوان مربعی با محیط یک دایره ترسیم کرد. به دلیل اینکه محیط یک دایره شامل عددی غریب و شگفت چون پی میباشد ریاضیدانان امروزی و مدرن به خوبی فهمیده‌اند و میدانند که این کار شدنی نیست. طول ضلع‌های مربع در اینصورت باید عددی گنگ چون پی باشند و این امکان‌پذیر نیست. عقیده‌ی گودوین بر این بود که این کار شدنیست چرا که پی ۳.۱۴۱۵۹ با اعشاری نامحدود نیست بلکه ۳.۲ است.

آیا میدانستید که عدد پی طبق قانون ۳.۲ شده بود؟

در خاطرات پروفسور سی‌ای‌والدو که ریاضیدانی مورد احترام و معاصر ادوارد گودوین بود آمده است که قانون پیشنهادی وی بسیار بی‌معنی بود اما با اینحال شامل چندین رقم پیشنهادی برای عدد پی میشد. در ابتدا انتخاب عدد ۴ بررسی شده بود و کم کم و در پایان به عدد ۳.۲ رسید. این طرح به دلیل دخالت به موقع این ریاضیدان برجسته که هنگام رای‌ گیری در صحن مجلس سنا حضور داشته است تصویب نمیشود.

باور کنید یا نه این طرح با همه‌ی اشتباهاتش راه درازی را برای درک این اشتباه بودنش پیمود. اولین کمیته‌ی دریافت کننده اصلا نتوانست بفهمد که با آن چه باید کرد و به همین دلیل آن را به کمیته‌ی آموزش فرستادند. این کمیته به طرز غیر قابل درکی در فوریه‌ی ۱۸۹۷ آن را برای رای گیری به مجلس نمایندگان فرستاد. پس از این که سه بار در صحن مجلس قرائت شد به طریقی بدون مقاومت و باز هم غیر قابل درک پذیرفته شد. در نهایت در مجلس سنا رای نیاورد و متوقف شد آنهم نه به خاطر اشتباه بودنش بلکه به این خاطر که  قوانین بدیهی ریاضی را نمیتوان تغییر داد و به صورت قانون در آورد. خوش به حال ریاضیات.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید