امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 273273 |
تاریخ انتشار : 30 فروردین 1398 - 0:12 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر اگرچه تب سفر هر سال بعد از تعطیلات نوروز فروکش می‌کند اما خرید و فروش سفر در مقایسه با سال‌های گذشته به حدی کاهش یافته که رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران وضع موجود را «شوک‌آور» توصیف می‌کند و از افزایش مرخصی‌های اجباری یا تعلیق موقت آژانس‌های […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

اگرچه تب سفر هر سال بعد از تعطیلات نوروز فروکش می‌کند اما خرید و فروش سفر در مقایسه با سال‌های گذشته به حدی کاهش یافته که رییس انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران وضع موجود را «شوک‌آور» توصیف می‌کند و از افزایش مرخصی‌های اجباری یا تعلیق موقت آژانس‌های مسافرتی در این استان خبر می‌دهد.

امیرپویان رفیعی‌شاد به صلح خبر گفت: تقاضای سفر چه در داخل و چه به خارج از کشور به شدت کاهش یافته است، البته این اتفاق هر سال بعد از تعطیلات نوروز رخ می‌دهد اما امسال کم اقبالی خیلی بیشتر شده که شرایط اقتصادی به آن دامن زده است. این وضعیت باعث شده برخی از دفاتر خدمات مسافرتی از مرجع صدور مجوز (سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری) تقاضای مرخصی یا تعلیق موقت داشته باشند.

او توضیح داد: براساس آئین‌نامه موجود، هر آژانس در سه ماه اول و آخر سال می‌تواند تقاضای مرخصی موقت داشته باشد که در این شرایط همه فعالیت‌های آن به حالت تعلیق درمی‌آید و در زمان مرخصی که باید مجوز آن را سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری صادر کند، آژانس نباید هیچ‌گونه فعالیتی انجام دهد. وضعیت اقتصادی برخی دفاتر به جایی رسیده که خودشان تقاضای چنین مرخصی را مطرح می‌کنند و فعالیت‌شان را به حالت تعلیق درمی‌آورند.

رئیس هیأت مدیره انجمن صنفی دفاتر خدمات مسافرتی استان تهران اضافه کرد: اگرچه افزایش حقوق کارکنان با هدف رفاه صورت می‌گیرد اما از طرفی کارفرما و بنگاه‌های کارآفرین را در وضع اقتصادی حاضر دچار آسیب می‌کند. درحالی‌که وقتی تصمیم برای افزایش حقوق کارکنان گرفته می‌شود باید به نقش کارفرما در میزان درآمدزایی هم توجه شود.

او ادامه داد: با توجه به آسیب‌پذیری زیاد گردشگری و بحرانی که در سال ۹۸ پیش‌بینی شده است، از دولت تقاضا می‌کنیم بسته‌های حمایتی خود را از فعالان گردشگری مخصوصاً دفاتر خدمات مسافرتی دریغ نکند. مخصوصاً آن‌که در حال حاضر بیشترین هزینه برای جذب گردشگر خارجی و ارزآوری از طریق بخش خصوصی با صرف سرمایه‌های آن‌ها صورت می‌گیرد.

رفیعی‌شاد درباره اقدامات حمایتی برای رونق سفر با توجه شرایطی که شرح داده شد، گفت: فشار اقتصادی روی مردم به گونه‌ای است که اگر زمانی اصرار داشتیم سفر را کالایی لوکس تلقی نکنند اکنون با این نگرانی مواجهیم که مبادا سفر از سبد کالای خانوار خارج شود. مردم با فشار اقتصادی مواجهند و مادامی که نیازهای اولیه تأمین نشود به سفر فکر نمی‌کنند. این امر طبیعی است اما برای بهبود نسبی وضع، جلسه‌هایی را با اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران برای طراحی سفرهای ارزان پیگیری می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید