امروز: شنبه, ۱۵ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 5 رجب 1446 | 2025-01-04
کد خبر: 431950 |
تاریخ انتشار : 01 اردیبهشت 1400 - 3:15 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر یک فعال سیاسی گفت: کسی باید وارد عرصه رقابت‌های انتخاباتی شود که بیماری‌های حادث شده را بتواند شناسایی و درمان کند، کسی که این توانایی را در خود نبیند آمدنش نه تنها به صلاح نیست که موجب تحمیل هزینه اضافی به کشور هم خواهد شد. ابراهیم نکو در گفت‌وگو […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

یک فعال سیاسی گفت: کسی باید وارد عرصه رقابت‌های انتخاباتی شود که بیماری‌های حادث شده را بتواند شناسایی و درمان کند، کسی که این توانایی را در خود نبیند آمدنش نه تنها به صلاح نیست که موجب تحمیل هزینه اضافی به کشور هم خواهد شد.

ابراهیم نکو در گفت‌وگو با صلح خبر، درباره ویژگی های ضروری کاندیدای ریاست جمهوری اظهار کرد: با توجه به مشکلات متعددی که در دوره های گذشته در دولت ها بوده، کاندیدای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری 1400 باید منصفانه وارد زمین بازی شوند؛ یعنی شفاف وصادقانه بگویند توان حل این مشکلات را دارد یا خیر. افرادی در انتخابات آتی باید ثبت نام کنند که بتوانند ناجی مشکلات باشند.

وی ادامه داد: به عبارت دیگر کسی باید وارد عرصه رقابت ها شود که بیماری های حادث شده را بتواند شناسایی و درمان کند. کسی که این توانایی را در خود نبیند آمدنش نه تنها به صلاح نیست که موجب تحمیل هزینه اضافی  به کشور هم خواهد شد.

این فعال سیاسی تصریح کرد: افرادی که بتوانند مشکلات را به درستی شناسایی کرده و معضلات را تحلیل کنند و به همراه تیم حرفه ای دنبال رفع ریشه ای آن ها باشند مهم ترین کاندیداهای عرصه رقابت خواهند بود.

وی یادآور شد: در گذشته برخی می گفتند رئیس جمهور کاره ای نیست و اداره کشور به دست دیگران انجام می شود؛  این موضوع به نظر من تنها در حد یک توجیه برای پوشاندن عملکرد ضعیف دولت است.

نکو سپس گفت: من فکر می کنم فردی که بتواند مشکلات را شناسایی، انتظارات مردم را درک و دغدغده های مردم را احساس کند می تواند رئیس جمهور موفقی باشد.

وی همچنین تصریح کرد: به نظر من کاندیداها در دوران رقابت ها باید وابستگی خود را به جریان و احزاب نزدیک به خود نشان دهند، اما پیروز رقابت انتخاباتی اصلا نباید نگاه سیاسی به کشور داشته باشد؛ بلکه ضروری است تا با نگاه فراگیر و فراجناحی به کشور بنگرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید