امروز: چهارشنبه, ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / 13:35:46 | برابر با: الأربعاء 18 شوال 1446 | 2025-04-16
کد خبر: 282090 |
تاریخ انتشار : 05 خرداد 1398 - 16:12 | ارسال توسط :
0
4
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر نتایج یک بررسی نشان می‌دهد: آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند در کنترل علائم آلزایمر نقش داشته باشند. به گزارش صلح خبر، بررسی‌ها حاکی از آن است آنتی‌بیوتیک به گونه‌ای  بر باکتری‌های روده اثر می‌گذارد که پیشرفت بیماری آلزایمر را کند می‌سازد. محققان همچنین تاکید کردند این تاثیرگذاری تنها در موش‌های نر […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

نتایج یک بررسی نشان می‌دهد: آنتی‌بیوتیک‌ها می‌توانند در کنترل علائم آلزایمر نقش داشته باشند.

به گزارش صلح خبر، بررسی‌ها حاکی از آن است آنتی‌بیوتیک به گونه‌ای  بر باکتری‌های روده اثر می‌گذارد که پیشرفت بیماری آلزایمر را کند می‌سازد. محققان همچنین تاکید کردند این تاثیرگذاری تنها در موش‌های نر مشاهده شده است.

محققان آمریکایی در این بررسی نشان دادند مصرف آنتی‌بیوتیک در چه مدت زمانی التهاب را کاهش داده و رشد پلاک‌های آمیلوئیدی را در موش‌های نر کُند می‌سازد.

پلاک‌های آمیلوئیدی مشخصه اصلی بیماری آلزایمر هستند. این پلاک‌ها زمانی شکل می‌گیرند که نوعی پروتئین در عصب‌های مغز تولید شده و در کنار یکدیگر انباشته می‌شوند. این پلاک‌های آمیلوئیدی عملکرد سلول مغز را مختل کرده و به بروز علائم آلزایمر منجر می‌شوند.

محققان پیش از این در مطالعات خود تاکید کرده بودند که در باکتری‌های روده مبتلایان به آلزایمر تغییراتی مشاهده می‌شود. همچنین این محققان در بررسی‌های خود نشان دادند چگونه باکتری روده بر علائمی مشابه با بیماری آلزایمر در موش‌ها تاثیر می‌گذارد.

این تحقیق جدید نشان داد تغییرات اعمال شده در میکروبیوم روده رشد پلاک‌های آمیلوئیدی را تنها در موش‌های نر محدود می‌کند. محققان از یک ترکیب آنتی‌بیوتیک استفاده کردند تا نشان دهند چگونه بر تشکیل پلاک‌های آمیلوئیدی و فعال ساختن میکروگلیا در مغز موش‌ها اثر می‌گذارد. میکروگلیا سلول‌های ایمنی هستند و هنگامیکه فعال شوند در مغز التهاب بوجود می‌آورند.

به گزارش صلح خبر به نقل از مدیکال نیوز تودی، این تیم تحقیقاتی دریافتند مصرف طولانی مدت آنتی‌بیوتیک‌ها بر میکروبیوم موش‌های نر و ماده به شکل متفاوتی اثر می‌گذارد. به گفته محققان آنتی بیوتیک‌ها رشد پلاک‌های آمیلوئیدی را کاهش داده و میکروگلیا را به شکلی تغییر می‌دهند که به حفظ سلامت مغز در موش‌های نر کمک کنند. در موش‌های ماده تغییرات میکروبیوم روده بر سیستم ایمنی اثر می‌گذارد که موجب افزایش تولید فاکتورهایی می‌شود که فعالیت میکروگلیا را تقویت می‌کند. این اثرگذاری در موش‌های نر مشاهده نشده‌ است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید