به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آموزش مرحله به مرحله تهیه چیزکیک رنگین کمانی وبسایت بدونیم: این چیزکیک نیازی به سرد شدن داخل یخچال نداره و مثل بقیه کیک های ساده درست میشه. با درست کردن چیزکیک رنگین کمانی مهموناتونو سورپرایز کنید. مواد مورد نیاز: (لایه اول) ۲۱۰ گرم بیسکویت ۱۴۰ گرم کره ذوب شده […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
آموزش مرحله به مرحله تهیه چیزکیک رنگین کمانی
وبسایت بدونیم: این چیزکیک نیازی به سرد شدن داخل یخچال نداره و مثل بقیه کیک های ساده درست میشه. با درست کردن چیزکیک رنگین کمانی مهموناتونو سورپرایز کنید.
مواد مورد نیاز:
(لایه اول)
۲۱۰ گرم بیسکویت
۱۴۰ گرم کره ذوب شده
(لایه دوم)
۷۵۰ گرم پنیر خامه ای کم چرب
۲۵۰ گرم پنیر خامه ای
۶ عدد تخم مرغ
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۱ پیمانه (۲۲۰ گرم) شکر
۶ قاشق غذاخوری (۶۰ گرم) نشاسته
۵ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم) آرد
۲/۳ پیمانه شیر
۵۰ گرم کره ذوب شده
۱ عدد قالب کمربندی
کاغذ روغنی
1. فر را روی ۲۴۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. به جای قالب کیک کمربندی می توانید از قالب های ساده هم استفاده کنید. من از قالب کمربندی برای این که کیک راحت تر از قالب در می آید استفاده کرده ام.
3. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید. ابتدا قالب را باز کنید کاغذ را کف قالب قرار دهید و دوباره قالب را ببندید و قسمت های اضافی کاغذ را با قیچی ببرید.
4. بیسکویت ها را داخل غذاساز بریزید و آسیاب کنید. اگر غذاساز ندارید بیسکویت ها را داخل پلاستیک دربسته بریزید و با گوشتکوب خرد کنید.
5. مطمئن شوید که تکه های درشت بیسکویت باقی نمانده باشد.
6. کره را داخل مایکروفر ذوب کنید. (اگر می خواهید شکر اضافه کنید آن را به کره اضافه کنید تا همراه با کره حل شود) سپس کره را به بیسکویت اضافه کنید و هم بزنید.
7. بیسکویت را داخل قالب بریزید و با قاشق فشرده کنید.
8. قالب را به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید. مراقب باشید بیسکویت ها نسوزد. قالب را بیرون بیاورید.
9. و یک ظرف آب پایین فر قرار دهید.
10. پنیرها، زرده تخم مرغ، وانیل و ۲/۳ پیمانه شکر را با هم زن هم بزنید.
11. نشاسته و آرد را داخل مواد الک کنید و هم بزنید. در نهایت شیر و کره را اضافه کرده و هم بزنید.
12. سفیده های تخم مرغ را داخل ظرف هم زن ریخته و با سرعت بالا هم بزنید تا کف کند و پفکی شود.
13. باقیمانده شکر (۱/۳ پیمانه) را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
14. ۱/۳ سفیده تخم مرغ را داخل مواد بریزید و هم بزنید.
15. سپس بقیه سفیده های تخم مرغ را داخل مواد فولد کنید. (فولد: یعنی مواد را به حالت دورانی از ته ظرف به روی ظرف بیاورید)
16. خمیر را به دسته های مساوی تقسیم کنید و به آن ها رنگ اضافه کنید و هم بزنید.
17. هر کدام از مواد را داخل قیف های جداگانه ای بریزید.
18. خمیرها را به شکل نقطه نقطه روی لایه اول کیک داخل قالب بریزید. ابتدا یکی از رنگ ها را بریزید و دوباره از رنگ دیگر شروع کنید.
19. سپس با خلال دندان رنگ ها را کمی در هم ترکیب کنید تا شکل بهتری بگیرد.
20. دور قالب را با فویل بپوشانید تا قهوه ای رنگ نشود.
21. قالب را داخل ظرف بزرگتری قرار دهید و داخل ظرف بزرگ تر کمی آب بریزید.
22. ۱۰ الی ۱۵ دقیقه کیک را داخل فر بپزید تا زمانی که روی کیک طلایی رنگ شود.
23. دمای فر را روی ۱۶۰ درجه سانتیگراد کم کنید. کیک را بیرون بیاورید و به کناره های کیک چاقو فرو کنید. این کار مانع از ترک خوردن کیک می شود.
24. دوباره به مدت ۱ ساعت کیک را داخل فر قرار دهید.
25. کیک باید از قالب بالا بیاید و روی آن کاملا طلایی رنگ شود.
26. با خلال دندان مرکز کیک را امتحان کنید که خشک باشد. سپس کیک را بیرون بیاورید و اجازه دهید سرد شود.
27. بعد از سرد شدن آن را به مدت چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دیگر رطوبت نداشته باشد.
28. با خامه زده شده روی کیک را تزئین و سرو کنید.
منبع : Bartarinha