امروز: شنبه, ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 10 شعبان 1446 | 2025-02-08
کد خبر: 391450 |
تاریخ انتشار : 11 مهر 1399 - 3:00 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران درباره وضعیت آموزشی دانش آموزان با نیازهای ویژه به ویژه کودکان ناشنوا در دوران کرونا گفت: مشکلی در این باره وجود ندارد و آموزش با شیوع کرونا در فضای مجازی شروع شده است. شهناز کریمی در گفت وگو با صلح خبر، […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران درباره وضعیت آموزشی دانش آموزان با نیازهای ویژه به ویژه کودکان ناشنوا در دوران کرونا گفت: مشکلی در این باره وجود ندارد و آموزش با شیوع کرونا در فضای مجازی شروع شده است.

شهناز کریمی در گفت وگو با صلح خبر، درباره وضعیت کودکان آسیب دیده شنوایی در تهران گفت: در شهر تهران ۱۲۲۷ دانش آموز کم شنوا و ناشنوا داریم که حدود ۷۰۰ نفرشان در مدارس خاص و مابقی که ۵۲۰ نفر هستند در مدارس عادی پذیرا و در قالب طرح تلفیقی درس می خوانند.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران درباره وضعیت آموزشی دانش آموزان ناشنوا در دوران کرونا نیز اظهار کرد: مشکلی در این باره وجود ندارد و آموزش با شیوع کرونا در فضای مجازی شروع شده است.

وی افزود: به واسطه شرایط خاص، این دانش آموزان قبلا هم در فضای مجازی فعالیت داشتند و تجربه کار در فضای مجازی را داشتیم؛ هرچند کرونا باعث شد همکاران ما کار بیشتری انجام دهند.

کریمی با بیان اینکه سال تحصیلی گذشته و در زمان تعطیلی مدارس به علت کرونا، همه معلمان با دانش آموزان خود در ارتباط بودند و امر آموزش را پیگیری می کردند گفت: تمام بچه هایی که به تبلت و گوشی و یا اینترنت دسترسی نداشتند را شناسایی کردیم؛ برای برخی دانش آموزان از سوی مدیران مدارس گوشی تهیه شد.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران افزود: برای برخی دیگر بسته های آموزشی تهیه و ارسال شد و هیچ کدام رها نشده بودند. حتی معلمانی داشتیم که به مراکز بهزیستی و یا منزل دانش آموزانشان می رفتند و به آنها درس می دادند.

وی با اشاره به اینکه امسال هم روش حضوری و غیرحضوری همزمان ارائه می شود عنوان کرد: با خانواده ها هماهنگ هستیم، زیرا وضعیت را پیش بینی می کردیم و برنامه ریزیهای لازم در این باره قبل از ۱۵ شهریور انجام شده بود.

کریمی درباره طرح تحولی راه اندازی نهضت آموزش زبان اشاره و بریل گفت: آموزش زبان اشاره و بریل جزو حقوق ملی و شهروندی افراد است؛ در مرحله اول دانش آموزان و معلم های ما، در مرحله دوم والدین و در مرحله سوم برای رابطین نهادها و دستگاه ها آموزش هایی را خواهیم داشت.

رئیس اداره آموزش و پرورش استثنایی شهر تهران افزود: در شهر تهران از سال گذشته آموزش زبان اشاره را شروع کردیم ولی امسال با توان بیشتری ورود کرده ایم. سه کلاس در فضای مجازی برای آموزش معلمان برقرار شده است و روز گذشته نیز نشستی با آتش نشانی داشتیم و طی تفاهم نامه ای با آتش نشانی آموزش زبان اشاره را برای آنها خواهیم داشت. با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز جلسه ای برگزار شده است.

وی با بیان اینکه در مراحل اول، ابتدا معلمان استثنایی خود ما آموزش می بینند و اطلاعات شان به روز رسانی می شود گفت: در فازهای بعدی آموزش به خانواده ها، معلمان مدارس عادی و سایر اقشار را خواهیم داشت.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید