امروز: شنبه, ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 11 ذو الحجة 1446 | 2025-06-07
کد خبر: 250987 |
تاریخ انتشار : 01 بهمن 1397 - 12:50 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آموزش تهیه کیش لورین فرانسوی وب‌سایت نمناک: کیش لورین یک غذای فرانسوی خوشمزه است که از مواد مختلفی از جمله ژامبون و تخم مرغ و…تشکیل می شود. برای آموزش طرز تهیه آن با ما همراه باشید. مواد لازم برای کیش لورین ژامبون گوشت دودی: 220 گرم تخم مرغ: 3 […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

آموزش تهیه کیش لورین فرانسوی

وب‌سایت نمناک: کیش لورین یک غذای فرانسوی خوشمزه است که از مواد مختلفی از جمله ژامبون و تخم مرغ و…تشکیل می شود. برای آموزش طرز تهیه آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای کیش لورین

  • ژامبون گوشت دودی: 220 گرم
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • خمیر پیراشکی: یک بسته
  • شیر: یک پیمانه
  • پنیر چدار: یک پیمانه
  • پیازچه: ½ پیمانه
  • تره خرد شده: یک قاشق سوپ‎خوری
  • نمک: ½ قاشق چای‎خوری
  • فلفل قرمز: ½ قاشق چای‎خوری
  • جوز هندی: به مقدار لازم
  • روغن مایع: 2 قاشق غذا خوری

طرز تهیه کیش لورین

طرز تهیه:

1- ابتدا خمیر پیراشکی را درست کنید، سپس خمیر را پهن و به شکل دایره‎ای 30 سانتی فرم دهید. سپس بر روی یک قالب فر به قطر 25 و با ارتفاع 4 سانتی‎متر قرار بدهید، خمیر را با دست روی کف و دیواره های قالب قرار دهید و حداقل نیم ساعت در فریزر نگه دارید.

2- فر را از قبل روی دمای 175 درجه سانتی‎گراد گرم کنید.

3- کاغذ روغنی را به شکل دایره ای به قطر 30 سانتی‎متر ببرید و روی خمیر کف و دیواره ها را با کاغذ روغنی بپوشانید. در این‎صورت کاغذ 5 سانتی‎متر بالاتر از لبه‎های قالب قرار خواهد گرفت. دو سوم قالب را با لوبیا یا نخود خشک پر کنید تا اجازه ندهد خمیر پف کند.

4- قالب را برای 20 دقیقه در فر قرار دهید. سپس از فر خارج کنید، موادی که با آن روی خمیر را پر کردید بیرون بیاورید (راحت‎ترین شیوه برای انجام این کار این است که لبه‎های کاغذ را بلند کنید). سپس با استفاده از چنگال، سوراخ‎های ریزی را در تمام قسمت های کف خمیر ایجاد کنید. کیش را دوباره به فر بازگردانید و برای 10 دقیقه دیگر آن را بپزید تا همه جای آن کمی قهوه‎ای طلایی شود. آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

5- ژامبون گوشت را خرد و سرخ کنید (ژامبون بسته به ذائقه می تواند کمتر یا بیشتر استفاده شود). تابه بزرگی را روی شعله متوسط حرارت دهید. ورقه‎های ژامبون را در یک لایه در ته تابه بچینید و روغن را به آن اضافه کنید؛ گه گاهی ژامبون ها را برگردانید تا خوب سرخ شوند.

6- پس از سرخ شدن ژامبون ها چربی اضافی آن ها را با دستمال آشپزخانه بگیرید.

7- تخم مرغ‎ها را در کاسه‎ای بزرگ آنقدر هم بزنید تا کف کند و کرمی سفیدرنگ بدهد؛ سپس جوز هندی رنده شده، نمک، فلفل سیاه، تره و پیازچه را افزوده و کمی هم بزنید.

8- شیر و خامه را به مخلوط بیافزایید و مواد را خوب و با درجه بالای همزن هم بزنید تا کمی هوا وارد آن ها شود. این کار بافت کیش را سبک و پفدار نگه می‎دارد. ژامبون و پنیر را روی خمیر کیش بچینید.

9- در آخرین لحظه مخلوط تخم مرغ و شیر را دوباره برای چند ثانیه شدیداً هم بزنید، سپس آن را به آرامی درون قالب بریزید.

10- ژامبون و پنیر باید در مخلوط تخم مرغ و شیر معلق باشند، بنابراین ممکن است نیاز باشد به آرامی آن ها را کمی هم بزنید. همچنین تره‎ها و پیازچه که روی مخلوط شناور می‎شوند، باید به صورت برابر در سراسر سطح رویی قرار گیرند، بنابراین آن ها را با قاشق تنظیم کنید.

11- فر را از قبل در دمای 175 درجه سانتی‎گراد گرم کنید.

12- کیش را برای 30 تا 40 دقیقه در فر که از قبل گرم کردید، بپزید. بعد از 30 دقیقه با انگشت کمی مخلوط تخم مرغی (فیلینگ) را فشار دهید و چک کنید که چقدر پخته است. باید کمی شل و ول باشد. (وقتی سرد شود، خود را می‎گیرد).

13- وقتی کیش به دمای اتاق رسید و سرد شد، قابل خوردن است یا اگر می‎خواهید بعداً آن را سرو کنید، آن را در فر در دمای 90 درجه سانتی‎گراد کمی گرم کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید