امروز: پنجشنبه, ۱ خرداد ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الخميس 25 ذو القعدة 1446 | 2025-05-22
کد خبر: 266991 |
تاریخ انتشار : 04 فروردین 1398 - 11:42 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ وب‌سایت غذالند: خاگینه‌ها میان وعده و صبحانه‌های بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع می‌باشند. خاگینه ذرت را می‌توان به تنهایی و یا با موادی هم، چون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی پخت. اگر […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ

وب‌سایت غذالند: خاگینه‌ها میان وعده و صبحانه‌های بسیار لذیذ و با دستور پخت متنوع می‌باشند. خاگینه ذرت را می‌توان به تنهایی و یا با موادی هم، چون هویج و کدوی ریز خرد شده و یا هر ماده دیگر در دسترسی پخت. اگر نگران سرخ شدن این میان وعده هستید می‌توانید بعد از سرخ کردن آن‌ها را در یک کاغذ دستمالی حوله‌ای و یا کاغذ‌های مخصوص آشپزی روغن گیری کنید. اندازه این خاگینه‌ها بسته به سلیقه شما می‌باشند می‌توانید کل ماهیتابه را با مواد بپوشانید و یا این که به اندازه چند قاشق در تابه ریخته و سرخ نمایید.

در هنگام سرو خاگینه ذرت از سس کچاب و یا ماست موسیر برای خوش طعم شدن می‌توانید استفاده کنید. ذرت‌ها بدلیل وجود نشاسته فراوان و وجود ویتامین‌های خانواده گروه B باید در حجم وسیعی از مقولات مورد استفاده هرم غذایی خانواده قرار گیرند. به دلیل وجود سرخ کردن این دستور غذایی می‌توانید در کنار تزیینات غذایی مجالس از آن‌ها استفاده کنید تا اگر نگران کالری بیش از حد آن‌ها هستید تنها به میزان کمی در کنار وعده غذایی اصلی قرار گیرند.

دستور پخت خاگینه ذرت تنها به کشور ایران تعلق نداشته و سراسر نقاط جهان از آن به شکل‌ها و طعم‌های مختلف استفاده می‌کنند. ذرت مورد استفاده در این دستور هم می‌تواند به صورت حاضری نوع کنسروی و هم به صورت منجمد شده خانگی و یا پخته شده تازه استفاده شود. در نوع کنسروی از میزان شوری و تندی آن اطمینان حاصل کنید. چنان چه شوری و تندی زیادی دارند از مقادیر نمک و فلفل موجود در دستور بکاهید. بهتر است این میان وعده را به صورت تازه مصرف کنید. استفاده از خورد شده ریز سبزیجات تازه هم در خوش طعم کردن آن موثر است.

مواد لازم

  • دانه ذرت: ۳ فنجان
  • آرد کامل: ۱ فنجان
  • شکر: ۱ قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ هم زده: ۲ عدد
  • پودر پکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری
  • نمک: ۱/۲ قاشق چای خوری
  • فلفل سیاه: ۱/۴ قاشق چای خوری
  • خامه سفت: ۳/۴ فنجان
  • روغن: برای سرخ کردن
  • فلفل دلمه‌ای: برای تزیین
  • سس مورد دلخواه: به مقدار لازم

آموزش تهیه خاگینه ذرت؛ میان وعده‌ای لذیذ

مراحل پخت

۱. ابتدا خامه و تخم مرغ‌ها را با هم در یک کاسه مخلوط نمایید.

۲. ذرت، آرد، شکر، پکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

۳. این دو ترکیب را با هم مخلوط کنید.

۴. حال می‌توانید ترکیب حاصله را در تابه محتوی روغن داغ سرخ کنید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید