امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 344154 |
تاریخ انتشار : 06 اسفند 1398 - 15:00 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی وب‌سایت دونفره: بیسکوییت جز اون دسته از تنقلاتیه که همیشه باید تو خونه ها باشه چون هم خیلی پرکاربرده و هم خیلی موندگار. حالا چی از این بهتر که بیسکوییتامون خونگی باشن و بتونیم همیشه با اطمینان از سالم و مرغوب بودن مواد اولیه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

وب‌سایت دونفره: بیسکوییت جز اون دسته از تنقلاتیه که همیشه باید تو خونه ها باشه چون هم خیلی پرکاربرده و هم خیلی موندگار. حالا چی از این بهتر که بیسکوییتامون خونگی باشن و بتونیم همیشه با اطمینان از سالم و مرغوب بودن مواد اولیه اش با خیال راحت نوش جونشون کنیم؟ در این مطلب هم براتون طرز تهیه یه بیسکوییت دارچینی خوشمزه رو میذاریم تا درستش کنین و از طعم دلچسبش لذت ببرین …

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی
مواد لازم

  • 300 گرم آرد
  • 150 گرم کره
  • 150 گرم پودر قند
  • 1 عدد تخم مرغ
  • 1/2 قاشق مرباخوری بیکینگ پودر
  • نوک قاشق مرباخوری وانیل
  • 2 قاشق مرباخوری دارچین

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی
مراحل تهیه

1. ابتدا کره رو که به دمای اتاق رسیده و کمی هم نرم شده با همزن کمی میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

2. به کره زده شده پودر قندی که الک کردیم رو اضافه میکنیم. الک کردن پودر قند باعث میشه تا گوله های پودر قند داخل مخلوطمون نمونه.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

3. حالا به آرومی مواد رو با همزن میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

4. حالا به مخلوط کره و پودر قند تخم مرغ و وانیل رو اضافه میکنیم و باز با همزن مخلوطشون میکنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

5. در نهایت آرد الک شده، بیکینگ پودر و دارچین رو به مخلوطمون اضافه کرده و باز با مخلوط کن هم میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

6. بعد از اینکه مواد رو با همزن زدیم مخلوطمون تقریبا شبیه خرده نون میشه.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

7. حالا با دست مخلوط رو ورز میدیم تا منسجم بشه و شکل خمیر رو بگیره.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

8. خمیر رو برای مدت نیم ساعت داخل یخچال میذاریم تا استراحت کنه و بعد روی تخته مورد نظرمون کمی آرد میپاشیم تا خمیر بهش نچسبه و خمیر رو با وردنه به ضخامت تقریبا 4 میلیمتر باز میکنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

9. با هر شکل قالبی که دوست داشته باشیم مثل تصویر زیر بیسکوییت ها رو قالب میزنیم. بعد از هر بار قالب زدن تکه های خمیر اضافه رو به هم فشرده کرده و ورز میدیم بعد مجددا قالب میزنیم.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

10. بیسکوییت ها رو روی کاغذ روغنی گذاشته و داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردیم میذاریم. این بیسکوییت ها خیلی زود میپزن و معمولا بعد 10 تا نهایتا 15 دقیقه آماده ان. همین که دیدین کناره های بیسکوییت ها در حال طلایی شدن هستش از فر درشون بیارین، بعد اینکه بیسکوییت ها رو از فر در آوردیم هنوز نرم هستن ولی تا سرد بشن کاملا ترد و منسجم میشن.

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

11. حالا بیسکوییت های خوش عطر و طعممون حاضره …

آموزش تصویری تهیه بیسکوییت دارچینی

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید