امروز: یکشنبه, ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 11 شعبان 1446 | 2025-02-09
کد خبر: 372019 |
تاریخ انتشار : 28 تیر 1399 - 8:03 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم توجه به ابعاد مختلف آموزش مجازی یا آموزش از راه دور تاکید کرد: باید این حوزه را به صورت استانی فعال کنیم و هر استان باید با استفاده از آموزش تلویزیونی و فعال کردن سامانه اینترنتی […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

یک عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با تاکید بر لزوم توجه به ابعاد مختلف آموزش مجازی یا آموزش از راه دور تاکید کرد: باید این حوزه را به صورت استانی فعال کنیم و هر استان باید با استفاده از آموزش تلویزیونی و فعال کردن سامانه اینترنتی استانی محتوای مناسب به دانش آموزان آن منطقه را ارائه دهد.

امان قلیچ شادمهر در گفت و گو با صلح خبر، با تاکید بر لزوم توجه به ابعاد مختلف موضوع آموزش از راه دور همچون زیرساخت ها و کیفیت محتوا عنوان کرد: بحث فصای مجازی به عنوان یک چالش در تمام حوزه هاست، اما در آموزش و پرورش بیشتر نمود پیدا کرده است.

نماینده مردم گنبد کاووس در مجلس با بیان اینکه هیچ گاه نباید شاهد تعطیل شدن آموزش در کشور باشیم و به هر شکل ممکن باید شاهد استمرار آموزش در کشور باشیم، تصریح کرد: برای بحث آموزش مجازی ابتدا باید حوزه زیرساخت را مورد بررسی قرار دهیم، متاسفانه پیشتر به این زمینه توجه نشده است و شاهد بی توجهی به زیر ساخت های الکترونیکی در آموزش و پرورش بوده ایم.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: از سوی دیگر در این امر نه تنها از معلمین عزیز نظرخواهی نشده بلکه آن ها را در تصمیم گیری ها هم دخالت نمی دهند و از آن ها مشورت نگرفتند، معلمان پیشنهاداتی دادند که باید به آن ها توجه شود، صرفا یکسری افراد غیر معلم در حال برنامه ریزی در این حوزه هستند که این امر باید به جدیت پیگیری شود.

شادمهر با بیان اینکه مناطق دور و مرزی که در آن ها میزان محرومیت قوق العاده بالا است در بحث امکانات سخت افزاری یا اینترنتی دچار مشکل هستند، گفت: از سوی دیگر باید به وجود مشکلاتی در عرصه تنوع درسی، وجود پرسش های درسی از سوی دانش آموزان و لزوم پاسخ دادن به آن ها، چت کردن دانش آموزان با یکدیگر و وجود پیام رسان های متعدد توجه کرد.

این عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اظهار کرد: به همین جهت باید آموزش از راه دور را به سوی آموزش های تلویزیونی سوق دهیم، یعنی هر استانی باید آموزش تلویزیونی را تسهیل کند، در کنار آموزش تلویزیونی استانی باید به فعال شدن سامانه اینترنتی استانی نیز توجه کنیم، هر استانی باید برنامه خودش را داشته باشد چرا که مسائل و مشکلات استان ها مخصوص به همان استان است.

شادمهر در پایان اضافه کرد: محتوای با کیفیت در حوزه آموزش از راه دور دارای اهمیت است اما توانایی دانش آموزان هم متفاوت است، دانش آموزان از طبقات مختلف و اقشار مختلف هستند، به همین دلیل برای توجه به موضوع محتوا نیز پیشنهاد می کنم آموزش مجازی به شکل استانی پیگیری شود تا هر استانی به فراخور شرایط خود محتوای درسی ارائه دهد، ولی به هر شکل در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس حتما ابعاد آموزش مجازی را بررسی خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید