امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 145304 |
تاریخ انتشار : 02 اردیبهشت 1396 - 10:28 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛ آماده‌سازی اسناد برای توسعه میدان گازی فرزاد ب علی کاردر در مورد برنامه وزارت نفت برای توسعه میدان گازی فرزاد B توضیح داد: برای توسعه این میدان پکیج‌های مستقلی به صورت EPCF (مهندسی، تامین کالا و ساخت، اجرا و تامین مالی) در بازار عرضه می‌شود. برای این اقدام با […]

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛

آماده‌سازی اسناد برای توسعه میدان گازی فرزاد ب

علی کاردر در مورد برنامه وزارت نفت برای توسعه میدان گازی فرزاد B توضیح داد: برای توسعه این میدان پکیج‌های مستقلی به صورت EPCF (مهندسی، تامین کالا و ساخت، اجرا و تامین مالی) در بازار عرضه می‌شود. برای این اقدام با یک مشاور وارد مذاکر شده‌ایم و این مشاور در حال آماده‌سازی اسناد مربوطه است.

وی درمورد حضور هندی‌ها برای توسعه میدان گازی فرزاد B ادامه داد: اگر هندی ها باز هم اظهار علاقه کنند و بتوانند مشکلات خود را در زمینه مالی برطرف کنند، مذاکره با آن‌ها را متوقف نمی‌کنیم.

بر اساس این گزارش، ایران و هند برای توسعه میدان گازی فرزاد B وارد مذاکره شدند، اما این مذاکره بعد از گذشت سال‌ها به دلیل مسائل مالی به نتیجه نرسیدند. در نهایت وزیر نفت کشورمان در اوایل اسفند سال گذشته صراحتا اعلام کرد پیشنهاد هند مورد بحث قرار می‌گیرد. اما با آن‌ها به توافق نرسیدیم و بعید است به این سادگی به توافق برسیم. زیرا فاصله پیشنهاد ما و هندی‌ها از نظر قیمت خرید گاز زیاد است. بنابراین ممکن است توسعه این میدان به شرکت دیگری داده شود.

خبری که به مذاق هندی ها خوش نیامد و رسانه‌های هندی اخیرا به نقل از یک منبع آگاه هندی اعلام کردند با توجه به رد اعطای امتیاز توسعه میدان گازی «فرزاد ب» ایران به شرکت های هندی، پالایشگاه های دولتی هند قصد دارند میزان خرید نفت خود از ایران را در سال ۱۸-۲۰۱۷ یک پنجم کاهش دهند و اگر در تصمیم تهران تغییری حاصل نشود، میزان کاهش خرید را بیشتر خواهند کرد .بر این اساس قرار است خرید روزانه نفت هند از ایران از ۲۴۰ هزار بشکه به ۱۹۰ هزار بشکه کاهش یابد.

بر اساس این گزارش، حجم گاز درجای میدان گازی فرزاد B ، بیش از ۲۱ تریلیون فوت‌ مکعب برآورد شده که ۱۲.۵ تریلیون آن قابل استحصال است و طبق برنامه قرار است با توسعه میدان در فاز نخست از این میدان روزانه ۱.۱ میلیارد فوت مکعب گاز تولید شود.

35223

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید