امروز: شنبه, ۳ خرداد ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 27 ذو القعدة 1446 | 2025-05-24
کد خبر: 287547 |
تاریخ انتشار : 28 خرداد 1398 - 18:24 | ارسال توسط :
1
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر نخستین کارگروه نمایشگاه سیار مشترک راه ابریشم در پایتخت قزاقستان در راستای حفاظت از میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس، افزایش و ترویج آگاهی نسبت به میراث‌فرهنگی راه ابریشم و استفاده ازجایگاه میراث‌فرهنگی به عنوان ابزار توسعه پایدار برگزار شد. به گزارش صلح خبر، در این نشست که در سالن همایش […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

نخستین کارگروه نمایشگاه سیار مشترک راه ابریشم در پایتخت قزاقستان در راستای حفاظت از میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس، افزایش و ترویج آگاهی نسبت به میراث‌فرهنگی راه ابریشم و استفاده ازجایگاه میراث‌فرهنگی به عنوان ابزار توسعه پایدار برگزار شد.

به گزارش صلح خبر، در این نشست که در سالن همایش کتابخانه موزه ملی جمهوری قزاقستان در شهر نورسلطان، پایتخت این کشور – دوشنبه ۲۷ خردادماه – برگزار شد، مدیران و معاونین موزه‌های کشورهای ایران، افغانستان، قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان، تاجیکستان، رئیس دپارتمان مطالعات بین فرهنگی و منطقه‌ای دانشگاه کپنهاگ، رئیس هیأت مدیره نمایشگاه‌های متقابل در کمیته بین‌المللی موزه‌ها (ایکوم)، رئیس یونسکو شاخه آلماتی و رئیس همکاری مشترک اتحادیه اروپا در قزاقستان حضور داشتند.

جبرئیل نوکنده – رئیس موزه ملی ایران – که در این اجلاس شرکت داشت، اعلام کرد: این پروژه یکی از برنامه‌های مصوب در چارچوب طرح سه ساله بین یونسکو و اتحادیه اروپا در خصوص میراث مشترک کشورهای مسیر جاده ابریشم با نام «میراث راه ابریشم: کریدور آسیای مرکزی، افغانستان و ایران، ابعاد بین المللی سال میراث‌فرهنگی اروپا» صورت گرفته است.

وی هدف از برگزاری این نشست را توانمندسازی در راستای حفاظت از میراث‌فرهنگی ملموس و ناملموس، افزایش و ترویج آگاهی نسبت به میراث‌فرهنگی راه ابریشم، استفاده از جایگاه میراث‌فرهنگی به عنوان ابزار توسعه پایدار گفت.

او با بیان این‌که در این کارگروه موضوعاتی مانند بررسی عناوین پیشنهادی نمایشگاه، طرح محتوایی، نحوه انتخاب آثار، ایجاد فرصت تعامل و گفتگو بین موزه‌ها و ایجاد شبکه ارتباط بین موزه‌های ملی کشورهای مورد نظر به بررسی و تبادل نظر گذاشته شد، درباره‌ی زمان برگزاری نمایشگاه گفت: این نمایشگاه در شش ماه دوم سال ۲۰۲۱ برگزار می‌شود و موزه ملی ایران میزبان ادامه این نشست در سال جاری است، همچنین قرار است در اجلاس بعدی در تهران جزئیات بیشتری از نحوه برگزاری این نمایشگاه مورد بحث و تبادل نظر قرار گیرد.

به اعتقاد وی این کارگروه فرصت مغتنمی برای گفتگوی بین موزه‌های کشورهای این منطقه است که نقش مهمی در شکل گیری تاریخ تمدن بشر داشته و میراث مشترک ارزشمند و تاریخ عمیق فرهنگی دارند.

نوکنده با تاکید بر این‌که ضروری است برای ارتقای سطح آگاهی خود از این سرزمین و موضوعات مشترک، همکاری و تعامل بیشتری صورت گیرد، افزود: موزه‌های ملی هر کدام از این کشورها در برگیرنده‌ی میراث مشترک آنها محسوب می‌شود و ما در واقع اعضای یک خانواده هستیم.

به گزارش روابط عمومی موزه ملی ایران این نشست در ادامه کنفرانس بین‌المللی «افغانستان، آسیای مرکزی و ایران- میراث مشترک در مسیر راه ابریشم و کریدورهای اروپا» برگزار شده که در آبان ۱۳۹۷ در سمرقند ازبکستان برگزار شد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید

    تعداد نظرات منتشر شده: 1
    1. نویسنده :سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران

      ضمن عرض سلام ادب و احترام ، سلامتی و توفیقات شما را آرزومندیم. آمادگی سازمان فرهنگی هنری شهرداری در همکاری های مشترک فرهنگی و هنری را به آگاهی میرساند .