به گزارش مجله آشپزی صلح خبر آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: چشم به هم زدیم و به اواسط ماه رمضان رسیدیم، پای ثابت سفرههای افطار هم که چیه؟ معلومه انواع آش اونم آشهای خوشمزه اصیل ایرانی که ترجیحا توش کشک و رشته هم باشه… در این مطلب طرز […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی
وبسایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: چشم به هم زدیم و به اواسط ماه رمضان رسیدیم، پای ثابت سفرههای افطار هم که چیه؟ معلومه انواع آش اونم آشهای خوشمزه اصیل ایرانی که ترجیحا توش کشک و رشته هم باشه… در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه آش لوبیا سفید
- لوبیا سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- سبزی آش خورد شده: ۴۰۰ گرم (تره، جعفری، گشنیز)
- اسفناج درشت خورد شده: ۴۰۰ گرم
- رشته آشی: ۲۰۰ گرم
- کشک به مقدار لازم
- پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
مراحل تهیه آش لوبیا سفید
۱. ابتدا لوبیا سفید که از شب قبل خیسش کرده بودیم رو با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو هم میذاریم تا بپزن.
۲. برای طعم و بوی بهتر حبوبات هنگام پخت مقداری از پیاز داغ و سیر داغ رو بهشون اضافه میکنیم تا با هم بپزن.
۳. حالا اجازه بدین تا لوبیا کاملا بپزه.
۴. بعد از حدود ۱ تا ۲ ساعت که لوبیا پخت، سبزی آش و اسفناج رو هم به مواد اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم تا سبزی هم بپزه.
۵. بعد از حدود سه ربع تا یک ساعت که سبزی هم پخت، رشته رو اضافه میکنیم و آش رو کمی هم میزنیم تا رشتهها به هم نچسبن وبعد اجازه میدیم تا رشتهها بپزن و حجیم بشن.
۶. وقتی آش پخت مجددا کمی سیرداغ و پیازداغ بهش اضافه میکنیم تا آشمون مزه بگیره و بعد به مقدار دلخواه کشک هم میریزیم و میذاریم تا کشک کمی بجوشه.
۷. دیگه آش خوشمزمون حاضره و میتونیم باز تزیین نعنا داغ، کشک و … سروش کنیم، نوش جان
منبع : Bartarinha