امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 238503 |
تاریخ انتشار : 27 مرداد 1397 - 19:28 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر معاون صدای سازمان صدا و سیما با اشاره به پویش ۳۰_۶۰ در شبکه رادیویی سلامت تاکید کرد که برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان سازمان صداوسیما آستین همت خود را برای ساخت برنامه‌های فاخر و تاثیرگذار در این زمینه بالا بزنند. به گزارش صلح خبر، حمید شاه آبادی در مراسم افتتاحیه دومین […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

معاون صدای سازمان صدا و سیما با اشاره به پویش ۳۰_۶۰ در شبکه رادیویی سلامت تاکید کرد که برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان سازمان صداوسیما آستین همت خود را برای ساخت برنامه‌های فاخر و تاثیرگذار در این زمینه بالا بزنند.

به گزارش صلح خبر، حمید شاه آبادی در مراسم افتتاحیه دومین جشنواره پیشگیری از سوانح و حوادث اظهار کرد: سال گذشته در اختتامیه این جشنواره از تمام دستگاه‌های متولی درخواست کردیم که فعالیت خود را در این زمینه از حوزه‌ای محدودتر و به صورت عملیاتی آغاز کنیم و حوزه وسیع پیشگیری از حوادث را بر حوزه‌های قابل برنامه‌ریزی متمرکز کنیم. پویش ۳۰_۶۰ محصول این پیشنهاد بود.

وی ادامه داد: زمانی می‌بینیم ۶۰ درصد تصادفات در ۳۰ کیلومتری شهرهای مقصد رخ می‌دهد، یعنی باید توجه خود را روی این موضوع متمرکز کنیم و راهکارهای جدی برای آن در نظر بگیریم.

معاون صدا با بیان اینکه نقطه آغازین این پویش در سازمان صداوسیما بوده است، افزود: با توجه به این موضوع تهیه‌کنندگان برنامه‌ها و مسؤولان سازمان باید آستین همت خود را برای تولید برنامه‌های فاخر و تاثیرگذار در این زمینه بالا بزنند. تکلیف صدا وسیما در این حوزه کم نیست.

شاه آبادی در ادامه تصریح کرد: اگر مولفه‌های موثر در حوادث ترافیکی در دو دهه گذشته کاهش یافته است، نتیجه فعالیت کسانی است که اقدامات جدی در این حوزه انجام داده‌اند. عوامل فزاینده در این زمینه کم نبوده‌اند، با وجود این شاهد کاهش آمار این حوادث در هر سال هستیم، اما هنوز با آمارهای جهانی فاصله داریم.

وی همچنین اضافه کرد: این جشنواره تلاش می‌کند تولیدات رسانه‌ای ایجاد کند تا در ذهن مخاطب اثر کند و در لحظه‌های حساس تصمیم‌گیری کند. اگر استانداران تلاش کنند مبلمان شهری را در ۳۰ کیلومتری شهرها اصلاح کنند، بسیاری از این حوادث قابل پیشگیری خواهند بود.

وی با اشاره به ضرورت فعالیت سازمان‌های مردم نهاد در این حوزه، اعلام نمود: باید تلاش کنیم تا این سازمان‌ها پا به عرصه بگذارند و رسانه‌ها نیز از آنها حمایت کنند. افزون بر آن باید در ‌۳۰ کیلومتری شهرها ایستگاه‌هایی برای توقف و استراحت رانندگان ایجاد شود. پلیس راهور نیز می‌تواند با قرار دادن نمادهایی در این فاصله از شهرها، کمک کند تا رانندگان بیشتر به این موضوع توجه کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید