امروز: دوشنبه, ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الإثنين 23 شوال 1446 | 2025-04-21
کد خبر: 146565 |
تاریخ انتشار : 07 اردیبهشت 1396 - 12:26 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:آرام کردن کودکان با غذا ممکن است در کوتاه‌مدت گریه کردن آنان را متوقف کند، اما پژوهشگران هشدار می‌دهند که این کار ممکن است در درازمدت به الگوهای ناسالم غذا خوردن تبدیل شود. به گزارش هلث‌دی یک بررسی جدید به‌وسیله پژوهشگران بریتانیایی و نروژی […]

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

دانش > پزشکی – همشهری آنلاین:
آرام کردن کودکان با غذا ممکن است در کوتاه‌مدت گریه کردن آنان را متوقف کند، اما پژوهشگران هشدار می‌دهند که این کار ممکن است در درازمدت به الگوهای ناسالم غذا خوردن تبدیل شود.

به گزارش هلث‌دی یک بررسی جدید به‌وسیله پژوهشگران بریتانیایی و نروژی نشان داد که والدینی که به‌اصطلاح «غذا دهندگان عاطفی» می‌توانند «غذا خوردن عاطفی» را ترغیب کنند که عادتی است با افزایش وزن و اختلالات خوردوخوراک ارتباط دارد.

کارشناسان می‌گویند یافته‌های این بررسی شواهد قوی‌تری دراین‌باره فراهم می‌کند که سبک‌های غذا دادن والدین به کودکان می‌تواند تأثیر عمده‌ای بر عادات غذا خوردن آنان و نوع رابطه‌شان با غذاها و نوشیدنی‌ها هنگام مواجهه با عواطفشان بگذارد.

به گفته این کارشناسان «غذا دادن عاطفی» به این معناست که والدین برای آرام کردن کودک برای مثال هنگام کج‌خلقی کردن او به دادن غذا و نوشیدنی متوسل می‌شوند.

سیلجی استینسبک، سرپرست این بررسی و همکارانش می‌گویند اتکای والدین بر دادن هله‌هوله‌ها، دسرها و غذاهای شیرین برای آرام کردن کودکان می‌تواند به پرخوری بینجامد و زمینه‌ساز مشکلات بعدی مانند پراشتهایی عصبی و غذا خوردن افراطی در آنان باشد.

استینسبک که استادیار روانشناسی در دانشگاه علوم و تکنولوژی نروژ در شهر تروندهایم است، دراین‌باره گفت: «هنگامی که غمگین باشید، علاقه‌ای به خوردن هویج نخواهید داشت.»
پژوهشگران عادات تغذیه و غذا خوردن بیش از ۸۰۰ کودک را از ۴ سالگی تحت نظر گرفتند. آنان این کودکان را در شش، هشت و ده‌سالگی چک کردند.

بر اساس پرسشنامه‌هایی که والدین پر کرده بودند، معلوم شد که حدود دوسوم این کودکان در همه سنین نشانه‌های غذا خوردن برای آرام کردن خودشان را بروز می‌دهند. همچنین این پژوهشگران دریافتند که کودکانی که با غذا خوردن آسان‌تر احساس آرامش می‌کردند، بیشتر به‌وسیله والدین برای این منظور تغذیه می‌شدند.»

استینسبک گفت: «غذا دادن عاطفی غذا خوردن عاطفی را افزایش می‌دهد و برعکس.»

این پژوهشگران روند دیگری را هم شناسایی کردند: کودکانی که در ۴ سالگی آسان‌تر خشمگین یا پریشان می‌شدند با احتمال بیشتری برای آرامش پیدا کردن غذا می‌خوردند و والدینشان برای این مقصود به آنان غذا می‌دادند.

کارشناسان می‌گویند راهی بهتری برای کنار آمدن با ناراحتی عاطفی کودکان وجود دارد. آنان به والدین توصیه می‌کنند به جای اینکه هنگامی خشم یا ناراحتی کودکان از غذا به‌عنوان وسیله‌ای برای پرت کردن حواس آنان استفاده کنند، باید به کودکان آموزش دهند که این عواطف تحمل کنند و راه‌هایی برای کنار آمدن با آن‌ها پیدا کنند. در چنین موارد برقراری انضباط مثبت و نترسیدن از گریه کودک او را در مسیر رشد طبیعی برای غلبه بر عواطفش قرار می‌دهد.

چطور با کج خلقی کودکان مواجه شویم؟

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید