امروز: سه شنبه, ۲۶ فروردین ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 17 شوال 1446 | 2025-04-15
کد خبر: 250735 |
تاریخ انتشار : 30 دی 1397 - 13:39 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: آب‌های سطحی می‌تواند به خانه‌های شهروندان و حتی ابنیه تاریخی آسیب برساند. به گزارش خبرنگار صلح خبر، نصیر ملت صبح امروز (یکشنبه) در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: تاب‌آوری در شهرهای بزرگ و کوچک در مقابل بحران معنا پیدا می‌کند. […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: آب‌های سطحی می‌تواند به خانه‌های شهروندان و حتی ابنیه تاریخی آسیب برساند.

به گزارش خبرنگار صلح خبر، نصیر ملت صبح امروز (یکشنبه) در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: تاب‌آوری در شهرهای بزرگ و کوچک در مقابل بحران معنا پیدا می‌کند. وقتی از بحران در شهرها صحبت می‌شودعموم شهروندان از بلایای طبیعی همچون سیل و طوفان سخن می‌گویند. اما مساله اصلی اصفهان بحران‌های با منشا انسانی است که می‌تواند منجر به بحران طبیعی نیز شود.

وی ادامه داد: کلانشهرها باید اصول اولیه شهرهای تاب‌آور را دارا باشند. شهرها باید در هنگام بروز اتفاقات بتوانند به کار خود ادامه داده با وجود شرایط سخت به مردم خدمت رسانی کنند. در شهرهای تاب آور تعداد کمتری شهروند در معرض خطر قرار می‌گیرد به همین دلیل شهرهای تاب‌آور امن و با دوام هستند.

عضو شورای شهر اصفهان گفت: امروز در جوامع شهری موازی با تصمیمات و اقدامات مدیریتی و عمرانی، برنامه ریزی برای شیب بندی و مدیریت آب‌های سطحی انجام می‌شود. نگهداری، ذخیره سازی محلی و نفوذ دادن آن تا حد امکان در چاه‌های جذبی یا هدایت آن به سمت خارج از شهر، مجموعه اقداماتی است که انجام می‌شود.

ملت ادامه داد: یکی از مشخصه‌های توسعه شهری افزایش سطوح غیر قابل نفوذ است که به دلیل تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی و منابع طبیعی به ساخت و ساز اتفاق می‌افتد. از عوارض این تغییرات کاهش نفوذ آب باران به زمین است. در همین مسیر روان‌آب‌های شهری افزایش پیدا می‌کند.

وی گفت: جاری شدن آب‌های باران‌ هزینه‌های زیادی برای مدیریت شهری برای احداث مسیرهای روان‌ آب دارد. یکی از بحران‌های اصفهان آب گرفتی معابر شهری است. عوامل متعددی در این مساله وجود دارد. عدم وجود مسیری کار آمد در هدایت آب‌های سطحی، بالا رفتن تراکم مناطق مسکونی، همسان بودن کانال‌های هدایت در نقاط مختلف شهر، نا کافی بودن ظرفیت معابر آب موجود، بی توجهی به شیب بندی خیابان‌های و ریختن آب باران با فاضلاب از جمله مشکلات موجود در این زمینه است.

عضو شورای شهر اصفهان تاکید کرد: سیستم دفع آب‌های سطحی در شهر ساختار بسیار مهمی است و بر مسائل متعددی تاثیر می‌گذارد. این مساله نیازمند اقدامات و مطالعات فنی و تخصصی است. با توجه به رسیدن فصل بودجه شهرداری، لازم است برای مدیریت آب‌های سطحی اصفهان بودجه‌ای در نظر گرفته شود.

ملت تصریح کرد: همچنین هدایت آب‌های سطحی از معابر فرعی نیازمند اقدام فوری و سریع است که می‌تواند خساراتی به خانه‌های تاریخی و خانه‌های شهروندان وارد آورد. معاونت‌های مختلف لازم است در این زمینه همکاری داشته و نقاط بحرانی را شناسایی کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید