امروز: سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 9 ذو القعدة 1446 | 2025-05-06
کد خبر: 276938 |
تاریخ انتشار : 13 اردیبهشت 1398 - 16:09 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر در حالی که در جهان حدود ۸۲۱ میلیون انسان از گرسنگی رنج می‌برند آمار نشان می‌دهد که سالانه بیش از یک و نیم میلیارد تُن مواد خوردنی دور ریخته می‌شود.  به گزارش صلح خبر، بسیاری از مردم همین که می‌بینند تاریخ مصرف یک خوراکی گذشته است، آن را دور می‌ریزند در حالی […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

در حالی که در جهان حدود ۸۲۱ میلیون انسان از گرسنگی رنج می‌برند آمار نشان می‌دهد که سالانه بیش از یک و نیم میلیارد تُن مواد خوردنی دور ریخته می‌شود. 

به گزارش صلح خبر، بسیاری از مردم همین که می‌بینند تاریخ مصرف یک خوراکی گذشته است، آن را دور می‌ریزند در حالی که در مورد برخی از مواد غذایی این شیوه مصرف درست نیست.

برخی از خوراکی‌ها به سرعت فاسد نمی‌شوند و تا چند روز یا حتی چند هفته پس از تاریخ مصرفِ روی آنها هم قابل استفاده هستند. بهتر است نه تنها به تاریخ، بلکه به رنگ و شکل و مزه یک خوراکی هم توجه کنیم. 

دویچه‌وله در مطلبی تازه درباره ضرورت استفاده صحیح از مواد غذایی به نکات ساده اما مهم زیر اشاره کرده است:

از محل، کالا بخرید

بهتر است میوه و سبزی را تازه تازه از بازار بخریم. کالاهایی که از محل می‌خریم، دیرتر فاسد می‌شوند. 

خوراکی‌های زشت را بخرید

سبزیجات و میوه‌های زیادی هستند که قبل از رسیدن به بازار یا فروشگاه دور ریخته می‌شوند، تنها به این علت که قشنگ و خوش‌فرم نیستند. یادمان باشد که مزه و خواص خیار، هویج یا سیب‌های ریز و دفورمه هیچ فرقی با میوه‌ها و سبزی‌های خوش‌فرم ندارد.

شیوه نگه‌داری صحیح

نگه داشتن خوراکی درون یا بیرون یخچال می‌تواند در عمر آن مؤثر باشد. موادی مانند رشته، آرد، نشاسته، بلغور و برنج را باید در جای خشک و تاریک نگهداری کرد. گوجه فرنگی و مرکبات در برابر سرما آسیب‌پذیر هستند. کاهو و سبزی سالاد را باید در پارچه مرطوب پیچید. میوه و لبنیات را باید همیشه در یخچال جای داد. 

به اندازه نیاز خرید کنیم

پیش از خرید همیشه فکر کنیم قصد داریم چه خوراکی بپزیم و برای آشپزی چه چیزهایی لازم داریم، تا بی جهت زیادی خرید نکنیم. گوشت و میوه و سبزی خیلی زود فاسد می‌شوند، پس فقط وقتی آنها را بخریم که باید زود مصرفشان کنیم. 

خلاقیت در استفاده از مواد پس‌مانده

اصولا نباید بیش از حد نیاز غذا بپزیم. اگر غذا اضافه آمد، می‌توان آن را در وعده دیگری مصرف کرد یا در فریزر گذاشت. گاهی می‌توان با کمی خلاقیت از غذاهای پس‌مانده، یک خوراکی تازه سرهم کرد، یا آنها را در چیزهایی مثل سوپ و آش به کار برد. 

از فساد سریع خوراکی‌ها جلوگیری کنید

غذای پخته بیشتر دوام می‌آورد. خیلی از میوه‌ها و سبزیجات را می‌توان با پختن بر عمرشان افزود و سالم نگه داشت. میوه‌های پخته را می‌توان مربا کرد و سبزیجات پخته به راحتی در غذاهای جورواجور مصرف می‌شوند. 

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید