امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 148066 |
تاریخ انتشار : 13 اردیبهشت 1396 - 11:24 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛ اقتصاد > اقتصاد‌ جهان – همشهری آنلاین:طلا در معاملات چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه بازار جهانی که ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران تقاضا برای این فلز به عنوان دارایی مطمئن را محدود کرد و همچنین قوی‌ شدن ارزش دلار نزدیک به پایین‌ترین قیمت سه هفته گذشته معامله شد. به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل […]

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛

اقتصاد > اقتصاد‌ جهان – همشهری آنلاین:
طلا در معاملات چهارشنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه بازار جهانی که ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران تقاضا برای این فلز به عنوان دارایی مطمئن را محدود کرد و همچنین قوی‌ شدن ارزش دلار نزدیک به پایین‌ترین قیمت سه هفته گذشته معامله شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات چهارشنبه 13 ارديبهشت‌ماه بازار سنگاپور ۸۰ سنت کاهش یافت و در ۱۲۵۶ دلار ایستاد. بهای معاملات این بازار روز گذشته به ۱۲۵۱.۳۷ دلار عقب‌نشینی کرده بود که پایین‌ترین قیمت در سه هفته گذشته بود.

در بازار نیویورک، هر اونس طلا برای تحویل در ژوئن تغییر چندانی نداشت و در ۱۲۵۷.۳۰ دلار قرار گرفت. بهای معاملات این بازار روز گذشته ۱.۵۰ دلار یا به میزان ۰.۱ درصد افزایش یافت و در ۱۲۵۷ دلار بسته شد.

بازارهای سهام آسیا روز چهارشنبه تحت تاثیر درآمدهای قوی‌تر شرکت‌ها و آمار مثبت تولید که ریسک‌پذیری سرمایه‌گذاران را بهبود بخشید، با دنبال کردن حرکت صعودی شاخص‌های جهانی، به سطح بالاتری صعود کردند.

به گفته جیسون سریزولا، معامله‌گر گروه MKS، بهبود ریسک‌پذیری قیمت طلا را تحت فشار گذاشته است.

بر اساس گزارش رویترز، نشست دو روزه بانک مرکزی آمریکا بعد از ظهر چهارشنبه به پایان می‌رسد و انتظار می‌رود سیاستگذاران آمریکایی در این نشست نرخ‌های بهره را ثابت نگه دارند. با این همه معامله‌گران و سرمایه‌گذاران برای ارزیابی روند آتی افزایش نرخ‌های بهره، منتظر بیانیه نهایی نشست سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا هستند.

نرخ‌های بهره بالاتر تقاضا برای طلا که سوددهی ندارد را کاهش داده و با پشتیبانی از ارزش دلار، بهای این فلز ارزشمند را برای خریداران دارنده سایر واحدهای ارزها گران‌تر می‌کند. طبق ابزار دیده‌بان فدرال CME، احتمال افزایش نرخهای بهره در نشست ژوئن فدرال رزرو حدود ۷۰ درصد است.

به گفته جوردن الیسئو، اقتصاددان ارشد در شرکت ABC بولیون استرالیا، نشست بانک مرکزی آمریکا ممکن است بر جهت حرکت قیمت طلا تاثیر گذارد. با این همه تا زمانی که نتیجه این نشست مشخص شود، طلا احتمالا در یک محدوده ثابت بین ۱۲۴۵ تا ۱۲۶۵ دلار معامله می‌شود. تنش‌های جهانی پیرامون کره شمالی کاهش پیدا کرده و به همین دلیل است که قیمت طلا عقب‌نشینی کرده است.

انتظار برای سیگنال بانک مرکزی آمریکا درباره افزایش نرخ‌های بهره در نشست ماه آینده، از ارزش دلار حمایت کرد. دلار پس از اینکه در معاملات روز سه‌شنبه بازار آسیا به بالاترین حد در شش هفته گذشته صعود کرد، روز چهارشنبه ثابت بود و ۱۱۱.۹۷ ین معامله شد.

ادوارد مایر، تحلیلگر شرکت INTL FCStone پیش‌بینی کرد طلا در طول ماه مه به حدود ۱۲۴۰ دلار سقوط می‌کند، اما در صورت اوج‌گیری تنش‌های ژئوپلیتیکی و ضعیف شدن دلار، احتمال بهبود قیمت طلا وجود دارد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۱۶.۸۷ دلار رسید. بهای معاملات این فلز روز سه‌شنبه به ۱۶.۷۵ دلار صعود کرده بود که پایین‌ترین قیمت در سه ماه گذشته بود. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری تغییر چندانی نداشت و ۹۲۲.۵۰ دلار معامله شد. هر اونس پالادیوم برای تحویل فوری ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۸۱۸.۵۰ دلار رسید.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید