سونیا لطفاللهی در گفتوگو با صلح خبر، درباره ورزش و تاثیر ورزش در سنین بالا، اظهار کرد: ورزش در دوران خردسالی سرمایهگذاری برای دوران کهنسالی و سلامت بدن است و به همین دلیل باید خانوادهها به سمت ورزش حرکت کنند تا فرزندان آنها نیز از خردسالی با ورزش آشنا شده و جزو روتین زندگی آنها شود.
وی با بیان اینکه وقتی از دوران خردسالی ورزش کنیم، در واقع برای سلامتی خود در آینده تلاش میکنیم، افزود: با افزایش سن، بدن به صورت زمینهای به سمت کمتر فعالیت کردن، فرتوت شدن و کاهش حجم عضلانی حرکت میکند ولی عمدهترین کاری که ورزش انجام میدهد این است که سرعت فرسودگی را کاهش و روند پیری را کمتر میکند.
این مسئول با بیان اینکه نتیجه ورزش در سنین پایین را در کهنسالی دریافت خواهیم کرد، تصریح کرد: افراد از هر سنی شروع به ورزش کنند، نتیجه آن را خواهند دید. همچنین انجام ورزشهایی همانند پیادهروی ساده، حرکات نرمشی ساده حتی در سنین ۶۰ سالگی به بالا نیز باعث میشود تا خستگی زودرس که موجب بیحالی میشود، از بین برود.
لطفاللهی ادامه داد: افراد باید توجه داشته باشند که در سن بالا باید پیادهروی متوسط تا سریع در حد توان بدنی خود انجام دهند تا مفاصل آنها به درد نیفتد. همچنین پیادهروی کمتر از ۳۰ دقیقه نتیجهای نخواهد داشت و باید بین ۳۰ الی ۶۰ دقیقه انجام شود.
کارشناس ورزش بانوان ادارهکل ورزش و جوانان استان زنجان، خاطرنشان کرد: کوهپیمایی نیز در سنین بالا توصیه نمیشود و افراد در حد توان بدنی خود میتوانند کوه روی در حد دامنههای کوه و طبیعتگردی داشته باشند. همچنین پیادهروی در حد محله خود یا مناطقی که باعث افزایش روحیه میشود نیز در افزایش سرزندگی موثر است.
انتهای پیام